Lapin lentoasemia laajennetaan – Finavia aloittaa 55 miljoonan euron investointiohjelman

Finavia aloittaa 55 miljoonan euron investointiohjelman Lapin lentoasemilla. Rovaniemen, Kittilän ja Ivalon asemille tehdään tuntuvat laajennukset ja palveluja lisätään vastaamaan voimakkaasti kasvavia matkustajamääriä, Finavia kertoo.

Muutostyöt alkavat Lapin lentoasemilla nyt toukokuun alussa.

Matkustajamäärien kasvu Lapin lentoasemilla on ollut ennätyksellistä. Viime vuonna Lapissa rikottiin 1,3 miljoonan lentomatkustajan raja. Kasvua edelliseen vuoteen oli 23 prosenttia.

– Suurinvestointi tekee mahdolliseksi Lapin matkailun kasvun ja edistää Suomen saavutettavuutta ja kilpailukykyä. Finavian lähivuosien investoinnit Lapin turismin eteen nousevat nyt käynnistyvän kehitysohjelman myötä lähes sataan miljoonaan euroon, sanoo Finavian toimitusjohtaja Kimmo Mäki tiedotteessa.

Uusimmat

Talous

EU julkaisee arvionsa Italian ja muiden euromaiden budjeteista

Kyberkiristys laittoi tanskalaisyrityksen polvilleen ja rokotti 300 miljoonaa – sellaiselta suojautumista pohditaan nyt Jyväskylän Smart Factory -messuilla

Avaruusalan yhtiön konkurssissa paloi kuusinumeroinen summa keskisuomalaisten sijoittajien rahaa taivaan tuuliin – "Itselleni tämä oli kuin loton tekeminen"

OP: Suurin kasvupyrähdys on jo takana – tahti hidastuu ensi vuonna

Työttömyys väheni edelleen Keski-Suomessa – Jyväskylä pärjää yhä paremmin verrattuna muihin isoihin kaupunkeihin

Finnwatch: Pankit maksavat veronsa, mutta panttaavat tietoa – Danske Bankille moitteet rahanpesusotkujen peittelystä

Finnwatch: Pankit maksavat veronsa, mutta panttaavat tietoa

Helsingin Sanomat alkaa julkaista kaupunkilehtiä pääkaupunkiseudulla – kilpailevia lehtiä kustantava Keskisuomalainen toivottaa haastajan tervetulleeksi

"En jäisi odottamaan joululahjaa hallitukselle" – ekonomisti arvioi työllisyysastetavoitteen täytyvän ensi vuonna

Dieselin ja bensan erilainen verokanta on professorin mielestä jäänne menneestä – "Jos verokanta olisi sama, syntyisi vielä kauheampi huuto"

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.