Lassila & Tikanoja osti kylmäosaamista Jyväskylästä

Lassila & Tikanoja Oyj (L&T) on ostanut kylmälaitteiden suunnittelu-, myynti-, asennus-, huolto- ja korjauspalveluita tarjoavan Jyväs-Jää Oy:n liiketoiminnan. Jyväskyläläisen Jyväs-Jään liikevaihto on noin kolme miljoonaa euroa. Yrityksen historia juontaa juurensa vuoteen 1968.

Kauppahintaa ei julkistettu.

Kaupan myötä Jyväs-Jään 14 työntekijää sekä yrittäjä Jussi Myllyntaus siirtyvät L&T:lle. Myyjinä ovat Jussi Myllyntauksen lisäksi hänen sisarensa Tiina Myllyntaus sekä isänsä, yrityksen perustaja Pertti Myllyntaus.

– Halusimme vakaata jatkuvuutta lähes 50-vuotiselle liiketoiminnallemme. Osana isompaa yritystä pystymme kulkemaan kehityksen kärjessä ja vastaamaan niin asiakkaiden kuin asetusten kiristyviin vaatimuksiin. Tämä näkyy erityisesti energiatalouteen ja ylläpidon raportointiin liittyvissä kysymyksissä, toimitusjohtaja Jussi Myllyntaus sanoo..

– Tavoitteemme on syventää kiinteistötekniikan osaamista jäähdytys- ja kylmätekniikassa sekä laajentaa osaamisen valtakunnallista kattavuutta, taustoittaa liiketoimintajohtaja Tapio Ulvinen L&T:ltä.

Kauppa astui voimaan maanantaina.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 1 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .