Laukaassa oli vuoden 2009 paras yrittäjäyhdistys

Keski-Suomen Yrittäjien vuoden 2009 paikallisyhdistyskilpailun ykköseksi rankattiin Laukaan Yrittäjät ry, kakkoseksi Muuramen Yrittäjät ry ja kolmanneksi Äänekosken Yrittäjät ry. Erityismaininnan saivat Keuruun Yrittäjät ry ja Kannonkosken Yrittäjät ry.

Arvioinnissa Laukaan Yrittäjien kokonaiskeskiarvo oli 9,4. Valintahetkellä yhdistyksessä oli 234 jäsentä ja jäsenmäärän nettokasvu oli 36. Arvosteluraati painotti Laukaan valinnassa erinomaista yhdistysviestintää, jäsenkasvua, yhdistyksen pitkäjänteistä kehittämistyötä ja poikkeuksellisen vahvaa sitoutumista paikalliseen elinkeinovaikuttamiseen ja kehittämiseen.

Kiitosta keräsi myös Laukaan uudenlainen ja sitouttava, tiimimäinen hallitustyöskentely ja aktiivinen aluejärjestöyhteistyö. Laukaan Yrittäjien vahvan vaikuttamistyön vuoksi heidät otetaan vakavasti laajemmallakin alueella.

Muuramen Yrittäjien kokonaiskeskiarvoksi tuli 8,9. Jäseniä yhdistyksessä oli valintahetkellä 174 ja nettokasvua 19 jäsentä. Kakkoseksi Muurame rankattiin, koska yhdistys on uuden nuoren puheenjohtajan ja hyvän hallitus- ja valiokuntatyön avulla toiminut aktiivisesti sekä edunvalvonnassa että omassa yhdistystoiminnassa. Myös jäsenmäärä ja -aste ovat kohonneet kiitettävästi. Yhdistyksen oma koulutustoiminta oli laadukasta koko vuoden ajan.

Äänekosken Yrittäjien kokonaiskeskiarvo oli 8,8. Uusia jäseniä yhdistykseen tuli vuoden alusta 14, mikä nosti jäsenmäärän 194:ään. Perustelujen mukaan Äänekosken Yrittäjät ry on monipuolistanut toimintaansa ja pystynyt alueelle vaikeana teollisuuden alihankinta-aikanakin kasvattamaan jäsenmäärää ja järjestymisastetta. Yhdistys on myös aktiivisesti käynnistänyt kehittämistoimia alueellaan.

Kunniamainninnat

Innovatiivisen toiminnan sarjassa kunniamaininnalla palkittiin Keuruun Yrittäjät. Sen kokonaiskeskiarvo oli 8,6. Neljäntoista jäsenen nettokasvu nosti yhdistyksen jäsenmäärän 177:ään. Erityiskiitosta sai yhdistyksen aktiivinen, innovatiivinen ja tuloksellinen kunta- ja kehittämisyhtiöyhteistyö, määrätietoinen ja suunnitelmallinen yhdistyksen strateginen kehittäminen ja hyvä imago sidosryhmissä.

Toisen kunniakirjan sai Kannonkosken Yrittäjät ry, jonka kokonaiskeskiarvo oli 9,1. Yhdistyksen jäsenmäärä kasvoi kolmella eli valintahetkellä jäseniä oli 51. Erityismaininta tuli vakuuttavasta ja laadukkaasta yhdistystoiminnasta. Järjestäytymisaste Kannonkoskella on 58 prosenttia, mikä on huippusaavutus Keski-Suomessa.

Palkintoraati nosti kilpailussa Muuramen Kannonkosken ohi merkittävän jäsenkasvunsa ansiosta. Äänekosken Yrittäjiä taas haluttiin kannustaa talouspalkinnolla. Kilpailun ykkösyhdistys palkittiin tuhannella, kakkonen viidelläsadalla ja kolmonen kolmellasadalla eurolla. Rahapalkinnot käytetään koulutukseen ja kehittämiseen.

Laukaan Yrittäjät valittiin valtakunnallisen kilpailun keskisarjaan ja Keuruun Yrittäjät Innovatiivinen toiminta -sarjaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Cibes Hissit ostaa muuramelaisen RH Tekniikka Oy:n – erikoistunut rakentamaan hissejä hissittömiin taloihin

Nokian renkaiden liikevoitto romahti reilusti tappiolliseksi – liikevaihtokin supistui yli kolmanneksella

Kuluttajille tarkoitetut kasvomaskit käyvät kaupaksi kuin vessapaperi keväällä – useissa Prismoissa ja Citymarketeissa tarjolla vain tyhjiä hyllyjä

Jyväskylä putosi Suomen Vuokranantajien kaupunkivertailussa – Kuopio houkuttaa asuntosijoittajia eniten

Mediat: Presidentti Trump haluaisi osan Tiktokin kauppahinnasta valtiolle vastineeksi kaupan hyväksymisestä

Hankasalmen K-Marketin uudeksi kauppiaaksi Suomen Elvis-fanien puheenjohtaja Marko Humia – haluaa kauppansa hyllyille lähituottajien tuotteita

Koronakriisi lisäsi selvästi lemmikkien määrää, ja se näkyy Musti Groupin hyvässä tuloksessa

Kymmeniä miljoonia maksanut koetehdas on odottanut käynnistystä jo puoli vuotta Äänekoskella – testiajot jäivät kesken koronan iskettyä

Suomen Vuokranantajat ennustaa vuokrien jatkavan hiipivää nousuaan – koronakriisin hidastamaa arvonnousua kurotaan nopeimmin kiinni kasvukeskuksissa

Uutissuomalainen: Vain kolme pankkia myöntää edelleen maksuttomia lyhennysvapaita henkilöasiakkailleen

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.