Lehdet: Turun telakka saamassa uuden jättitilauksen Royal Caribbeanilta

Meyer Turku järjestää tiedotustilaisuuden iltapäivällä kello kahdelta, jolloin telakkaa koskevat "merkittävät uutiset" paljastetaan.

Turun telakka on saamassa uuden jättitilauksen, kertovat Turun Sanomat ja Kauppalehti saamiensa tietojen perusteella. Lehtien mukaan kyseessä on laivatilaus Royal Caribbean Cruises -varustamolta.

Kauppalehti kirjoittaa, että eri lähteiden mukaan varustamo alkaa rakentaa Meyer Turun telakan kanssa suuremman kokoluokan risteilijää. Kauppalehden mukaan risteilijän rakentaminen alkaa vuoden 2020 tienoilla.

Telakkayhtiö Meyer Turku järjestää tiedotustilaisuuden iltapäivällä kello kahdelta, jolloin telakkaa koskevat "merkittävät uutiset" paljastetaan.

Meyer Turun viestintäpäällikkö Tapani Mylly vahvisti aamulla STT:lle, että tilaisuus järjestetään, mutta ei tarkenna, millaisista uutisista on kyse.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Turun telakka kertoo tänään tulevaisuuden näkymistään

Uusimmat

Talous

Liki 5 000 osakeyhtiötä ja osuuskuntaa uhkaa poisto kaupparekisteristä – mukana kohuhieroja Marko Yrjövuoren konsulttiyhtiö ja yli 130 keskisuomalaista, katso lista

Suomen Kotidatan työntekijöiden lakko alkoi – "Yritys on venyttänyt asiaa niin pitkälle, ettei toimihenkilöille jäänyt muuta mahdollisuutta kuin taistella oikeuksistaan"

Uudet matkustusrajoitukset purevat – Finnair vähentää vuoroja

Alko hyötyi koronasta – myynti kasvoi huimasti

Fortum tulee Jyväskylän seudun jätekierrätykseen – Yhteistyö Mustankorkean tytäryhtiön kanssa tavoittelee yritysasiakkaita

Yksi Jämsän tunnetuimmista vaateliikkeistä aloitti loppuunmyynnin: "On suuri ilo palvella toista ihmistä hyvin" – liike ehti palvella paikkakunnalla 86 vuotta

OP ja Hope ry:n keräyksestä koulureppu yli 3 800 koululaiselle – Keski-Suomessa reppuja jaettiin 420

Korona veti ravintolajätti NoHo Partnersin rumille pakkasluvuille – toimitusjohtaja: "Tulos on odotuksia positiivisempi"

Suurin osa kuohulaisesta Mecamiehet Oy:sta myytiin toisen keskisuomalaisen konepajan omistajille

OP:n käyttötileille tulee kuukausimaksu – muutos ei koske kaikkia asiakasryhmiä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.