Maaseudun Tulevaisuuden julkaisija osti pientaloasujille suunnattuja medioita – Pientalo ja Piha sekä Suomela.fi saivat uuden omistajan

Maaseudun Tulevaisuutta julkaiseva Viestilehdet Oy on ostanut Freemium Media Oy:n koko osakekannan.

Freemium Median tuotteisiin kuuluvat muun muassa yli 1,2 miljoonaan talouteen jaettava Pientalo ja Piha -lehti, Suomela.fi-verkkomedia sekä Suomela.fi-uutiskirje, jotka tavoittavat yhteensä yli 2,1 miljoonaa suomalaista pientaloasujaa.

– Sekä Viestilehdet että Freemium Media kulkevat lukijamääriltään ja tulokseltaan vakaina mediataloina muuta toimialaa vastavirtaan, Viestilehdet Oy:n toimitusjohtaja Tero-Pekka Hämäläinen sanoo tiedotteessa.

Viestilehtien päätuotteita ovat sanomalehti Maaseudun Tulevaisuus sekä aikakauslehdet Koneviesti ja Aarre. Viestilehtien liikevaihto oli noin 30 miljoonaa euroa vuonna 2017 ja se työllistää noin 100 viestintäalan ammattilaista.

Freemium Media on perustettu 2013 ja sen liikevaihto vuonna 2017 oli 2,3 miljoonaa euroa. Ennen yrityskauppaa yhtiön omistajina ovat toimineet sen johto sekä ruotsalainen mediatalo Villaliv. Yhtiöllä on kuusi työntekijää, jotka siirtyvät Viestilehtien palvelukseen vanhoina työntekijöinä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .