Maskun Kalustetalo avaa perjantaina toisen myymälän Jyväskylään

Maskun Kalustetalo Oy avaa perjantaina uuden huonekalu- ja kodinsisustusmyymälän Jyväskylän Seppälään. Samassa liikekiinteistössä toimivat muun muassa Gigantti ja Leos Leikkimaa. Maskulle myymälä on Jyväskylässä jo toinen.

Tähän asti Masku on palvellut asiakkaitaan Jyväskylän Palokassa, jossa toiminta jatkuu normaalisti. Masku-ketjulle Seppälän myymälä on 46. myymälä Suomessa.

– Olemme jo pitkään kartoittaneet Jyväskylän talousalueelta toista liiketilaa nykyisen Palokan myymälämme lisäksi. Talousalue on suuri ja meidän strategiaamme kuuluu olla lähellä asiakkaitamme, toimitusjohtaja Hanna Kuronen kertoo.

Uuden 1600 neliön kokoisen Seppälän myymälän Masku toteuttaa uudella konseptillaan.

– Panostamme uuden konseptimme mukaisesti eri huonekalubrändien ja sisustusratkaisujen esillepanoon, Kuronen kertoo.

Hänen mukaansa myymälässä korostuvat Suomessa suunnitellut huonekalut, joiden osuus valikoimasta on yli puolet. Masku odottaa uuden myymälän avajaisiin suurta yleisöryntäystä.

Maskun myymälät Seppälässä ja Palokassa työllistävät yhteensä kymmenen henkilöä.

Maskun Kalustetalo oli aiemmin yrityssaneerauksessa, mutta saneeraus päättyi syyskuussa kolme vuotta etuajassa yhtiön kannattavuuden parannuttua.

Maskun Kalustetalo on kotimainen perheyritys, joka on toiminut huonekalualalla vuodesta 1983 lähtien. Suomessa Masku-myymälöitä on 46 ja Virossa kaksi. Yhtiöllä on lisäksi Maskun verkkokauppa ja kolme Finnlandia-myymälää. Yhtiö työllistää lähes 300 henkilöä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .