Matti Karppinen Saarioisten toimitusjohtaksi

Karppinen työskentelee nyt Saarioisten vähittäiskauppaliiketoiminnan johtajana.

Saarioinen Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Matti Karppinen. Valinnan teki yrityksen hallitus.

– Hallitus uskoo, että Matti pystyy uudistamaan Saarioisten toimintaa kuluttaja- ja asiakaslähtöisesti vahvan osaamisensa ja kokemuksensa ansiosta”, sanoo Saarioisten hallituksen puheenjohtaja Kaisu Avotie.

Karppinen työskentelee nyt Saarioisten vähittäiskauppaliiketoiminnan johtajana. Aikaisemmin hän on toiminut muun muassa Apetit Oyj:n toimitusjohtajana sekä Atria Oyj:n Ruotsin liiketoimintojen toimitusjohtajana.

Edeltävä toimitusjohtaja Ilkka Mäkelä jää eläkkeelle. Karppinen aloittaa toimitusjohtajan työssä 1. marraskuuta 2016. Ilkka Mäkelä jatkaa Saarioinen Oy:n hallituksen jäsenenä erityistehtävissä ensi vuoden maaliskuun loppuun.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Liki 5 000 osakeyhtiötä ja osuuskuntaa uhkaa poisto kaupparekisteristä – mukana kohuhieroja Marko Yrjövuoren konsulttiyhtiö ja yli 130 keskisuomalaista, katso lista

Suomen Kotidatan työntekijöiden lakko alkoi – "Yritys on venyttänyt asiaa niin pitkälle, ettei toimihenkilöille jäänyt muuta mahdollisuutta kuin taistella oikeuksistaan"

Uudet matkustusrajoitukset purevat – Finnair vähentää vuoroja

Alko hyötyi koronasta – myynti kasvoi huimasti

Fortum tulee Jyväskylän seudun jätekierrätykseen – Yhteistyö Mustankorkean tytäryhtiön kanssa tavoittelee yritysasiakkaita

Yksi Jämsän tunnetuimmista vaateliikkeistä aloitti loppuunmyynnin: "On suuri ilo palvella toista ihmistä hyvin" – liike ehti palvella paikkakunnalla 86 vuotta

OP ja Hope ry:n keräyksestä koulureppu yli 3 800 koululaiselle – Keski-Suomessa reppuja jaettiin 420

Korona veti ravintolajätti NoHo Partnersin rumille pakkasluvuille – toimitusjohtaja: "Tulos on odotuksia positiivisempi"

Suurin osa kuohulaisesta Mecamiehet Oy:sta myytiin toisen keskisuomalaisen konepajan omistajille

OP:n käyttötileille tulee kuukausimaksu – muutos ei koske kaikkia asiakasryhmiä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.