Mediataivas luopuu Kotisivupojista

Digitaaliseen markkinointiviestintään keskittynyt jyväskyläläinen Mediataivas Oy uudistaa liiketoimintaansa. Osana uudistusprojektia se luopuu Kotisivupojat-liiketoiminnastaan.

Ostajana liiketoimintakaupassa on Planeetta Internet Oy. Kaupassa Planeetta Internetille siirtyvät Mediataivaan Kotisivupojat-liiketoiminta sekä iso määrä ylläpidossa olevia verkkosivustoja. Kaupalla ei ole henkilövaikutuksia.

– Kotisivupoikien liiketoiminnasta luopuminen on osa Mediataivaan viime syksynä tekemää strategian päivitystä. Keskitymme projekteissamme isompiin asiakkaisiin sekä entistä vahvemmin digitaaliseen markkinointiin, toimitusjohtaja Sami Kettunen kertoo.

– Strategian läpiviennissä olemme hankkineet taloon uutta osaamista ja olemme vahvistaneet tekijäjoukkoamme lukuisilla uusilla työntekijöillä. Nyt oli vuorossa seuraava vaihe, jossa meidän on uskallettava luopua osasta tekemistämme suunnatessamme uuteen.

Mediataivas ja Planeetta Internet ovat tehneet jo vuosia yhteistyötä.

– Kauppa vahvistaa kotisivupalveluidemme sekä hosting-liiketoimintamme kasvua, Planeetta Internetin toimitusjohtaja Lauri Kasti kertoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .