Metsä Group kouluttaa noin sata henkilöä oppisopimuksella

Opiskelijat työllistyvät koulutuksen jälkeen tuotantolaitoksille eri tehtäviin.

Metsä Groupiin kuuluvat Metsä Board, Metsä Fibre ja Metsä Wood ottavat noin sata henkilöä puolentoista vuoden mittaiseen tutkintotavoitteiseen oppisopimuskoulutukseen. Yhtiöiden tavoitteena on, että opiskelijat työllistyvät koulutuksen jälkeen tuotantolaitoksille eri tehtäviin.

– Metsä Groupissa tulevaisuuden osaajilla on monipuolisia kehittymismahdollisuuksia. Tarjoamme näköalapaikan vahvasti uudistuvaan metsäteollisuuteen konsernissa, jonka tuotteita miljoonat ihmiset eri puolilla maailmaa käyttävät joka päivä, Metsä Boardin henkilöstöjohtaja Susanna Tainio sanoo.

Hänen mukaansa soveltuva koulutustausta valittaville on sähköautomaation, prosessi- tai konetekniikan tai puualan perustutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto.

– Koulutuksen sisällöt räätälöidään osaamisvaatimustemme mukaan.. Perehdytämme tulevat osaajat alusta alkaen tapaamme toimia, turvallisiin työtapoihin ja maailmanluokan tuotantoon.

Ensi tammikuussa käynnistyvään koulutukseen voi hakea syyskuun loppuun saakka. Oppisopimuskoulutus toteutetaan tuotantolaitospaikkakunnilla, joista yksi on Äänekoski.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .