Miljonääri Jukka Autere sijoitti jyväskyläläiseen lääkäriasemaan

Jyväskyläläinen miljonääri ja ex-yrittäjä Jukka Autere lähtee Seppälääkärit Oy:n osakkaaksi. Autere lupaa sparrata innolla johtoa ja lääkäreitä liiketoimintapäätöksissä.

– Jukka Autereen mukaantulo rahoittajana ja yritysosaajana vahvistaa entisestään Seppälääkäreiden kykyä tuottaa laadukkaita lääkäripalveluja keskisuomalaisille perheille, yksityisille henkilöille, yrityksille ja terveydenhuollon yksiköille, toteaa Seppälääkäreiden hallituksen puheenjohtaja Hannu Nissinen tiedotteessa.

Jukka Autereen mukaan sijoitus vahvistaa hänen pyrkimystään luoda vahvaa keskisuomalaista liiketaloutta.

– Olen seurannut mielenkiinnolla Seppälääkäreiden liiketoiminnan käynnistymistä. Vakuutuin omistajien ja henkilöstön arvoista sekä sitoutumisesta. Yrityksen toimintaa on kehitetty määrätietoisesti ja se on saatu kannattavaksi, Autere toteaa.

Seppälääkärit on jyväskyläläinen vuonna 2016 perustettu lääkäriasema. Se toimii Jyväskylän Seppälässä uudessa lääkärikeskukselle räätälöidyssä kiinteistössä.

Jukka Autere myi joulukuussa 2017 yhdessä poikiensa Tomi ja Timo Autereen kanssa jyväskyläläisen ict-palvelutalo Inmics Oy:n Telialle. Kauppahinta oli 75 miljoonaa euroa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko 1 kk / 6 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .