Neljä pienkerrostaloa nousee Äijälänjoen rantaan

Jyväskylän Äijälänjoen rannalle rakennetaan pian vilkkaasti, sillä Pohjola Rakennus Oy aloittaa elokuussa pienkerrostalokokonaisuuden rakentamisen Visakoivunkujalle.

Yhtiön hankekehitysjohtaja Veli-Pekka Into kertoo, että neljän kaksikerroksisen pienkerrostalon kokonaisuus valmistuu vuoden 2017 loppuun mennessä. Loivaan rinteeseen nousee hieman tavallisesta talotyypistä poikkeavia betonirakenteisia luhtitaloja. Huoneistoista on näköala sekä Äijälänjoelle että Jyväsjärvelle. Rinnerakentamisen vuoksi talot rakennetaan osittain pilareiden päälle.

Taloyhtiöön tulee 54 asuntoa, joiden koot vaihtelevat 32 neliön yksiöistä 84 neliön neljään huoneeseen ja keittiöön. Kaikissa huoneistoissa on lasitetut, koko asunnon levyiset parvekkeet. Sauna on kaikissa muissa asunnoissa paitsi yksiöissä.

Asuntoja on varattu hyvin, sillä 54 asunnosta on enää vapaana 19 huoneistoa.

Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomen toimitusjohtajan Tomi Jukolan mukaan yhtiö aloittaa kesän aikana Keski-Suomessa kaikkiaan 257 uuden asunnon rakentamisen viidessä eri kohteessa: Äijälänjoen rannan lisäksi Jyväskylän Keljossa ja Mannisenmäessä sekä Laukaassa. Yhtiöllä on lisäksi käynnissä jo 136 asunnon rakentaminen muun muassa Muuramessa sekä Mannisenmäessä ja Keljossa.

Pohjola Rakennus Oy on vuonna 1989 perustettu rakennusyhtiö, jonka emoyhtiö on Tampereella. Pohjola Rakennus Oy Keski- ja Itä-Suomi työllistää Keski-Suomessa välillisesti yli sata paikallista rakennusalan ammattilaista, vakituisesti yhtiöllä on 12 työntekijää.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .