Nokia: Microsoft-sopimus yhä allekirjoittamatta

Nokian ja Microsoftin välinen lopullinen yhteistyösopimus on edelleen allekirjoittamatta. Asiasta kertoi Nokian talousjohtaja Timo Ihamuotila UBS-teknologiakonferenssissa.

Nokia ilmoitti helmikuussa siirtyvänsä käyttämään älypuhelimissaan Microsoftin Windows Phone -käyttöjärjestelmää.

Ihamuotila vakuutti silti, että Nokian omalla Symbian-järjestelmällä pyörivien puhelinten myynti jatkuu niin kauan kuin se on kannattavaa. Hän muistutti, että mobiilialan tuotteiden myynti on usein jatkunut odotettua pitempään.Nokia Siemens Networksin (NSN) viimekesäisen Motorola-kaupan toteutuminen viivästyy. Yrityskauppa odottaa edelleen Kiinan kilpailuviranomaisten hyväksyntää.

NSN:n aiempi tavoite saada kauppa valmiiksi viimeistään maaliskuussa ei näin toteudu.

Verkkoyhtiö ei julkaise uutta tavoitetta kaupan toteutumiselle. Motorola-kaupasta on odotettu NSN:lle vauhtia erityisesti Yhdysvaltain ja Japanin markkinoille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Liki 5 000 osakeyhtiötä ja osuuskuntaa uhkaa poisto kaupparekisteristä – mukana kohuhieroja Marko Yrjövuoren konsulttiyhtiö ja yli 130 keskisuomalaista, katso lista

Suomen Kotidatan työntekijöiden lakko alkoi – "Yritys on venyttänyt asiaa niin pitkälle, ettei toimihenkilöille jäänyt muuta mahdollisuutta kuin taistella oikeuksistaan"

Uudet matkustusrajoitukset purevat – Finnair vähentää vuoroja

Alko hyötyi koronasta – myynti kasvoi huimasti

Fortum tulee Jyväskylän seudun jätekierrätykseen – Yhteistyö Mustankorkean tytäryhtiön kanssa tavoittelee yritysasiakkaita

Yksi Jämsän tunnetuimmista vaateliikkeistä aloitti loppuunmyynnin: "On suuri ilo palvella toista ihmistä hyvin" – liike ehti palvella paikkakunnalla 86 vuotta

OP ja Hope ry:n keräyksestä koulureppu yli 3 800 koululaiselle – Keski-Suomessa reppuja jaettiin 420

Korona veti ravintolajätti NoHo Partnersin rumille pakkasluvuille – toimitusjohtaja: "Tulos on odotuksia positiivisempi"

Suurin osa kuohulaisesta Mecamiehet Oy:sta myytiin toisen keskisuomalaisen konepajan omistajille

OP:n käyttötileille tulee kuukausimaksu – muutos ei koske kaikkia asiakasryhmiä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.