Nokian rakkauskirje Instagramille ei ole saanut vastakaikua

Nokian ja Microsoftin yritys nostaa Windows-puhelimet vaihtoehdoksi älypuhelinmarkkinoilla on ollut sarja vastoinkäymisiä. Windows-puhelimet ovat kärsineet siitä, että sovellusten määrä ei kilpaile Androidien ja Applen iPhonen kanssa. Yksi keskeinen puute on kuvajakopalvelu Instagram.

Kun suosittu sovellus puuttuu Windows-puhelimista, ovat muiden älypuhelinten käyttäjät vastahakoisia vaihtamaan.

Nokia on kosiskellut sovellusversiota Instagramilta levittämällä kuvanjakelusovellusta 2instawithlove, jolla Lumian käyttäjät voivat vedota sovelluksen saamiseksi.

Toimitusjohtaja Stephen Elopilla ei kuitenkaan ollut torstaina uutta kerrottavaa Instagramin tulosta Windows-puhelimiin.

– Instagramille on mennyt hyvin paljon rakkauskirjeitä. Yksi Lumian erottavista tekijöistä on kuvaaminen, ja käyttäjät ovat hyvin sitoutuneita tähän. Myös kehittäjät rakentavat kuvauspuolella sovelluksia, jotka hyödyntävät näitä mahdollisuuksia, Elop sanoi uutistoimistojen konferenssipuhelussa.

Instagramilla on arviolta 100 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Yksi heistä on Tshetshenian johtaja Ramzan Kadyrov, joka äskettäin pani jakoon kuvan Chanel-kissastaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.