Nokian rakkauskirje Instagramille ei ole saanut vastakaikua

Nokian ja Microsoftin yritys nostaa Windows-puhelimet vaihtoehdoksi älypuhelinmarkkinoilla on ollut sarja vastoinkäymisiä. Windows-puhelimet ovat kärsineet siitä, että sovellusten määrä ei kilpaile Androidien ja Applen iPhonen kanssa. Yksi keskeinen puute on kuvajakopalvelu Instagram.

Kun suosittu sovellus puuttuu Windows-puhelimista, ovat muiden älypuhelinten käyttäjät vastahakoisia vaihtamaan.

Nokia on kosiskellut sovellusversiota Instagramilta levittämällä kuvanjakelusovellusta 2instawithlove, jolla Lumian käyttäjät voivat vedota sovelluksen saamiseksi.

Toimitusjohtaja Stephen Elopilla ei kuitenkaan ollut torstaina uutta kerrottavaa Instagramin tulosta Windows-puhelimiin.

– Instagramille on mennyt hyvin paljon rakkauskirjeitä. Yksi Lumian erottavista tekijöistä on kuvaaminen, ja käyttäjät ovat hyvin sitoutuneita tähän. Myös kehittäjät rakentavat kuvauspuolella sovelluksia, jotka hyödyntävät näitä mahdollisuuksia, Elop sanoi uutistoimistojen konferenssipuhelussa.

Instagramilla on arviolta 100 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Yksi heistä on Tshetshenian johtaja Ramzan Kadyrov, joka äskettäin pani jakoon kuvan Chanel-kissastaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Ruotsalainen Alfa Laval ostamassa Metson ja Outotecin yhdistymisen ulkopuolelle jääneen Neleksen

Puukauppa kävi nihkeästi alkuvuonna – maaliskuusta lähtien kauppa on kuitenkin käynyt samaan tahtiin kuin vuosi sitten

Koronan vaimentamilla pörssiyhtiöillä kova paine kertoa näkymistään – tuloskaudesta odotetaan synkkää

Lentoyhtiö Emirates saattaa vähentää yhteensä jopa 9  000 työpaikkaa koronapandemian takia

Divaritoiminnassa kivijalkaliike säilyy pääpaikkana – Nettikaupalla on tärkeä rooli täydentäjänä, mutta kanta-asiakkaat asioivat liikkeissä

Yhdysvaltain ja Ranskan digiverokiista jatkuu – USA julkisti uusia tullimaksuja 1,3 miljardin dollarin erälle ranskalaistuotteita

Keskolta myönteinen tulosvaroitus koko vuodelle – Kehitys on ollut odotettua myönteisempää rauta- ja päivittäistavarakaupassa

Tapahtumat kuin agenttiromaanista: Wirecardin maan alle painuneella johtajalla yhteyksiä salaisiin palveluihin – levitti tietoja Itävallassa ja Britanniassa

Asuntokaupat palasivat kesäkuussa edellisen vuoden tasolle – "Ostajien ja myyjien luottamus markkinaan on nyt palautunut"

Panimoliiton uudeksi johtajaksi Tuula Loikkanen – edeltäjä lähti ministerin erityisavustajaksi

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.