Nopeasti kasvava jyväskyläläinen kahvilaketju laajentaa verkkokauppaan ja catering-palveluihin

Caffitella-kahviloista tunnettu kahvila- ja leipomoyritys Restella Oy laajentaa toimintaansa verkkokauppaan ja catering- eli ruoka- ja tarjoilupalveluihin.

Verkkokaupassa yritys tarjoaa kakkuja ja muuta tuotevalikoimaansa. Kohdetyhmänä ovat muun muassa juhlien ja cocktail-tilaisuuksien järjestäjät.

Catering-palvelun ruoat valmistetaan Restellan keskuskeittiössä Jyväskylän Vaajakoskella.

– Tarjoamme jatkossa ruoan lisäksi myös henkilökunnan mukaan tilaisuuksiin, yrittäjä Hannu Liiri kertoo.

Kymmenen vuotta sitten perustettu Restella on laajentanut toimintaansa jatkuvasti. Vaajakoskelta aloittaneella kahvila-konditoriayrityksellä on 10 kahvilaa, kolme Street Bite -pikaruokaravintolaa ja kaksi leipomoa. Yrityksellä on toimipisteitä Jyväskylässä, Laukaassa, Muuramessa ja Äänekoskella. Leipomot toimivat Jyväskylän Seppälässä ja Vaajakoskella. Vaajakosken leipomo on erikoistunut gluteenittomiin tuotteisiin.

Yritys työllistää noin 65 henkilöä. Restellan liikevaihto oli viime vuonna niukasti yli neljä miljoonaa euroa ja tilikauden tulos 72 000 euroa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen verkko joka päivä 15 eur. / 3 kk kestotilauksena

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .