Nyt tulee tarjolle 5000 euron seteleitä – Jyväskylän yrityspalveluseteli saa jatkoa

Jyväskylän kaupunki kaksinkertaistaa yrityspalvelusetelien määrän vuodelle 2019. Tukea saa 75 yritystä.

Yrityspalveluseteli kannustaa kasvuhakuisia yrityksiä systemaattisempaan ja laajamittaisempaan yritystoiminnan kehittämiseen sekä hyödyntämään erilaisia asiantuntijapalveluita.

Tänä vuonna yrityspalvelusetelin suuruus on 5 000 euroa. Yrityspalveluseteliä voi hakea kahdessa eri haussa, joista toinen järjestetään keväällä ja toinen syksyllä 2019.

– Viime vuonna toteutettu yrityspalvelusetelin pilotti oli erittäin suosittu. Hakemuksia tuli moninkertainen määrä myönnettyihin seteleihin nähden, Business Jyväskylän yrityspalvelupäällikkö Risto Kovala sanoo.

Viime vuonna hakemuksia tuli 215.

Business Jyväskylä on kaupungin elinkeinoyksikkö.

 

Yrityspalveluseteli voidaan myöntää jyväskyläläiselle pienelle tai keskisuurelle yritykselle, jolla on pyrkimys kasvuun tai kansainvälistymiseen, tarve yrityksen uudistumiselle ja/tai digitalisaation edistämiselle.

Seteli maksetaan palveluntuottajayritykselle. Asiakasyritys maksaa setelistä 20 prosentin omavastuun. Omavastuun käyttämisellä sitoutetaan yritystä kehittämistyöhön.

Seteli on yrityksille niin sanottua vähämerkityksellistä de minimis -tukea. De minimis -tuki on yrityksille myönnettävää julkista tukea, jota säätelee Euroopan komission asetus. Suomessa de minimis -tukea voivat myöntää kunnat, maakuntien liitot, ministeriöt, Tekes, Finnvera ja ELY-keskukset. Yrityspalvelusetelin kustannukset kaupungille ovat tänä vuonna noin 300 000 euroa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .