Pörssiviikko päättyi maailmanlaajuisessa alavireessä

Euroopassa pörssiviikko päättyi varsin yksituumaisesti loivaan alavireeseen. Helsingin OMXH-indeksi sulki noin prosentin laskuun ja päätyi hieman alle 7  600 pisteeseen.

Nuolen suunta oli laskeva myös Pariisissa ja Lontoossa, jotka olivat pakkasella reilun prosentin. Frankfurtin DAX-indeksi oli sekin puolen prosenttia miinuksella.

Pörssipäivä sujui nihkeissä merkeissä myös Aasiassa. Tokion Nikkei-indeksi jatkoi usean päivän kestänyttä laskukauttaan. Hongkongissa nähtiin pientä laskua.

Myös Yhdysvalloissa pörssireaktio perjantaina julkaistuihin työllisyystilastoihin oli kielteinen. Tilastojen mukaan Yhdysvalloissa väheni maaliskuussa yli 700  000 työpaikkaa koronaviruksen takia.

Dow Jones ja S&P 500 olivat molemmat illalla seitsemältä Suomen aikaa puolitoista prosenttia pakkasella.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Liki 5 000 osakeyhtiötä ja osuuskuntaa uhkaa poisto kaupparekisteristä – mukana kohuhieroja Marko Yrjövuoren konsulttiyhtiö ja yli 130 keskisuomalaista, katso lista

Suomen Kotidatan työntekijöiden lakko alkoi – "Yritys on venyttänyt asiaa niin pitkälle, ettei toimihenkilöille jäänyt muuta mahdollisuutta kuin taistella oikeuksistaan"

Uudet matkustusrajoitukset purevat – Finnair vähentää vuoroja

Alko hyötyi koronasta – myynti kasvoi huimasti

Fortum tulee Jyväskylän seudun jätekierrätykseen – Yhteistyö Mustankorkean tytäryhtiön kanssa tavoittelee yritysasiakkaita

Yksi Jämsän tunnetuimmista vaateliikkeistä aloitti loppuunmyynnin: "On suuri ilo palvella toista ihmistä hyvin" – liike ehti palvella paikkakunnalla 86 vuotta

OP ja Hope ry:n keräyksestä koulureppu yli 3 800 koululaiselle – Keski-Suomessa reppuja jaettiin 420

Korona veti ravintolajätti NoHo Partnersin rumille pakkasluvuille – toimitusjohtaja: "Tulos on odotuksia positiivisempi"

Suurin osa kuohulaisesta Mecamiehet Oy:sta myytiin toisen keskisuomalaisen konepajan omistajille

OP:n käyttötileille tulee kuukausimaksu – muutos ei koske kaikkia asiakasryhmiä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.