Pihlajalinna osti myös Mathilda-kodin

Jyväskyläläinen Mathilda-Koti siirtyy Pihlajalinna-konsernille. Pihlajalinna on Suomen suurin kotimaisessa omistuksessa oleva sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottaja.

– Kaikki Mathilda-Kodin toiminnat siirtyvät Pihlajalinnalle toukokuussa. Siirtymään liittyvät käytännön järjestelyt on jo aloitettu, kertoo Pihlajalinnan hoivapalveluiden liiketoimintajohtaja Hanna Aschan.

– Henkilöstö siirtyy kokonaisuudessaan vanhoina työntekijöinä Pihlajalinnan työntekijöiksi, Mathilda-Kodin toiminnanjohtaja Eva-Liisa Nikkanen sanoo.

Pihlajalinna-konsernin kotipaikka on Tampere, mutta nykyinen toiminta kattaa jo koko Suomen Helsingistä Leville. Hoivatoimintapalveluja tarjotaan Hämeenlinnassa, Jyväskylässä, Jämsässä, Kokemäellä, Nokialla, Tampereella, Sastamalassa ja Ylöjärvellä.

Pihlajalinna on laajentanut viime aikoina muutenkin toimintaansa Jyväskylään. Yhtiö kertoi viime viikolla ostaneensa PlusTerveys Oy:ltä Jyväskylän keskustassa toimivan hammaslääkäriaseman PlusTerveys-Harjun Hampaan kahden vastaanoton liiketoiminnan.

Pihlajalinna perustettiin vuonna 2001. Sen omistavat yhtiön henkilökunta, Keskinäinen Vakuutusyhtiö LähiTapiola sekä suomalainen rahasto. Konsernin liikevaihtoarvio vuodelle 2014 on noin 140 miljoonaa euroa ja siinä työskentelee 1 500 terveydenhuollon ammattilaista. Konsernin yksityisiä terveydenhuoltopalveluita tarjotaan Dextra Lääkärikeskuksissa, Hammasklinikoilla ja sairaaloissa sekä julkisyhteisöpalveluita Pihlajalinna-nimellä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.