Piia-Noora Kaupilla riittää luottoa FK:n hallituksessa

Finanssileirien nokkapokka alan etujärjestössä Finanssialan keskusliitossa sutaistiin torstaina ainakin hetkeksi maton alle.

FK:n hallituksen torstaisen kokouksen jälkeen hallituksen puheenjohtaja Ari Kaperi sanoi toimitusjohtaja Piia-Noora Kaupilla olevan hallituksen luottamuksen. Kauppi vakuutti oman kokemuksensa olevan sama.

Kaperin mukaan Kaupin asema ei ollut millään tavalla esillä hallituksen kokouksessa. Kritiikkiä FK:n toimintaa kohtaan esittänyttä OP-Pohjolaa hallituksen kokouksessa edusti Markku Koponen, joka ei kokouksen antia kommentoinut.

FK:n ympärillä on kiehunut viime aikoina. Kauppalehti uutisoi keskiviikkona, että OP-Pohjola haluaisi vaihtaa FK:n nykyisen toimitusjohtajan Piia-Noora Kaupin tilalle uuden vetäjän. Keväällä Kauppi kehui Helsingin Sanomien haastattelussa Sammon ja Nordean hallitusten puheenjohtaja Björn Wahlroosia, ja Kauppalehden mukaan tämä vei OP-Pohjolan luottamuksen Kaupin riippumattomuuteen.

Nordean varatoimitusjohtaja Kaperi piti erittäin valitettavana, että keskustelu Kaupin asemasta on tullut julkisuuteen. Edunvalvontatoiminnassa on aina asioita, joista jäsenet ovat erimielisiä, hän totesi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

OP ja Hope ry:n keräyksestä koulureppu yli 3 800 koululaiselle – Keski-Suomessa reppuja jaettiin 420

Korona veti ravintolajätti NoHo Partnersin rumille pakkasluvuille – toimitusjohtaja: "Tulos on odotuksia positiivisempi"

Suurin osa kuohulaisesta Mecamiehet Oy:sta myytiin toisen keskisuomalaisen konepajan omistajille

OP:n käyttötileille tulee kuukausimaksu – muutos ei koske kaikkia asiakasryhmiä

Uniper varoittaa: Nord Stream 2 -kaasuputkihanke saattaa epäonnistua – suomalainen Fortum omistaa Uniperistä runsaat 70 prosenttia

Keskimaan kannattavuus romahti alkuvuonna – koronan kiihdyttämä marketkauppa kannatteli tulosta ravintola-alan synkän kevään aikana

K-ryhmän "mummoluuri" tepsi – eläkeläistalouksien osuus verkkokaupassa nousi selvästi

Lehtijuttu työnsi tummia pilviä Jämsän paperitehtaiden ylle, mutta tehtailla ei ole paniikkia – "Eihän jääkiekossakaan valmentaja päätä kahden erän jälkeen, että peli on hävitty"

UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen on toisessa polvessa Keski-Suomen kummisetä – isä teki hienon uran Valmetilla

Sitowise osti jyväskyläläisen IT-yritys Ficonic Solutionsin – ostajayhtiö palkkaa lisää henkilöstöä Jyväskylään

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.