Polttariporukan on turha änkeä sisäleikkipuistoon, Leo's Leikkimaa on lapsille suunnattu

Lasten sisäleikkipuistojen kilpailu kiihtyy entisestään, kun ruotsalainen Leo's Leikkimaa avasi perjantaina Jyväskylään neljännen leikkimaansa Suomessa. Kaupungissa ovat entuudestaan muun muassa HopLop, Trampolin Park ja SuperPark. Kovin kilpailija Leosille on alakouluikäisille suunnattu HopLop.

Suomen kolme muuta sisäleikkipuistoa sijaitsevat Tampereella, Lahdessa ja Kempeleessä. Näin ollen esimerkiksi pääkaupunkiseudulla palvelua ei ainakaan vielä ole. Konseptoitu tuote on saanut alkunsa Ruotsista, josta on se levinnyt Norjaan, Tanskaan ja Suomeen.

– Kartoitamme laajentumismielessä ensi vuodelle uusia paikkakuntia, Leo’s Leikkimaan Suomen toiminnasta vastaava Veera Kiviluoma kertoo.

Seppälään Ahjokatu 11:een avatussa puistossa usean tuhannen neliön tilat, jossa on esimerkiksi liukumäkiä, kiipeilypaikkoja ja urheilualueita, joissa voi pelata sählyä, jalkapalloa ja koripalloa.

Leikkimaassa on myös eri teemojen mukaisesti sisustettuja synttärihuoneita sekä 300-paikkainen ravintola.

– Synttärihuoneessa ollaan noin tunti, jonka jälkeen lapset pääsevät leikkimään puistoalueelle rajoittamattomaksi ajaksi, Kiviluoma kertoo.

Jyväskylässä leikkimaa työllistää 30 henkilöä.

Nollatoleranssi alkoholiin

Aikuiset pääsevät leikkimaailmaan ilmaiseksi sisälle, samoin alle 1-vuotiaat. Kiviluoma korostaa, että paikka on suunnattu ennen kaikkea lapsille. Eli jos vaikkapa polttariporukka päättää mennä viettämään päivää ilmaiseksi leikkimaahan, on tulosta neuvoteltava etukäteen.

– Alkoholi ei kuulu leikkipuistoon lainkaan, joten siihen on nollatoleranssi, hän sanoo.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .