Power Suomi Norianin asiakkaaksi

Muun muassa Jyväskylässä toimiva Norian Oy tuottaa jatkossa taloushallintopalvelut Power Suomelle. Ennestään Norian konserni on tuottanut taloushallinnon palveluita Powerin Norjan, Tanskan ja Ruotsin liiketoimintoihin.

– Power on työskennellyt Norianin kanssa vuodesta 2016. Olemme olleet tyytyväisiä taloushallintokeskuksen toimintojen laatuun Vilnassa, jossa tuotetaan liiketoimintojemme talouspalvelut Norjaan, Tanskaan ja Ruotsiin. Tämän vuoksi ryhdyimme neuvottelemaan mahdollisuuksista laajentaa yhteistyötämme myös Suomessa, kertoo johtaja Tim Grossmann Powerilta.

Norian on norjalaisten pääomasijoittajien omistama konserni. Sen Suomen yhtiön päätoimipiste toimii Jyväskylässä. Konsernin liikevaihto oli viime vuonna noin 45 miljoonaa euroa.

– Power on meille tärkeä asiakas ja olemme onnistuneet heidän kanssaan palveluidemme laadun osalta Pohjoismaissa. Olemme iloisia, että Power luottaa osaamiseemme liiketoimintojen skaalaamisessa myös Suomeen, sanoo Norian Suomen toimitusjohtaja Marja Koponen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .