Rantasipi Laajavuoren nimi muuttuu

Restel järjestelee hotelliketjujaan.

Rantasipi Laajavuori Jyväskylässä muuttuu Cumulus-hotelliksi tammikuussa. Muutos johtuu siitä, että omistajayhtiö Restel yhdistää Rantasipi- ja Cumulus-brändit. Nykyisistä Cumulus-hotelleista tulee Cumulus City - ja Rantasipeistä Cumulus Resort -hotelleja.

Rantasipi Laajavuori on ketjunsa vanhin yhä toimiva hotelli. Se avattiin vuonna 1969. Sitä ennen avatut Rantasipi Ruuponsaari Viitasaarella ja Rantasipi Joutsenlampi Joutsassa on suljettu. Samana vuonna Laajavuoren kanssa avattu Summassaaren hotelli Saarijärvellä toimii edelleen, mutta se ei ole kuulunut pitkään aikaan Rantasipi-ketjuun.

Rantasipi Laajavuori on kokenut monia nousuja ja laskuja. Vahvempi aikakausi alkoi joulukuussa 2009, kun sitä laajennettiin kylpylähotelliksi. Jyväskylän keskustan Cumuluksessa tehtiin laaja uudistus vuosina 2014–2015.

Restel investoi seuraavan kolmen vuoden aikana yli 100 miljoonaa euroa hotelli- ja ravintola-toimintansa kehittämiseen. Suurin osa näistä investoinneista kohdistuu uuden Cumulus City & Resort -ketjun kehittämiseen.

Rantasipin puolelta Pohjanhovi, Rukahovi ja Laajavuori -hotellit toimivat brändiuudistuksen pilottikohteina, joissa panostetaan esimerkiksi wellness-puolen palveluihin ja elämyksellisyyteen. Kovin suuria investointeja Laajavuoreen ei kuitenkaan ole tulossa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 1 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .