Reppu joka selkään -keräys alkaa heinäkuun alussa - "Apua kaivataan etenkin jännittävän koulutien alkaessa"

Lapsille tasa-arvoisempia mahdollisuuksia tarjoava Hope ry ja Osuuspankki Keski-Suomi keräävät heinäkuun ajan jo kolmatta kertaa vähävaraisille perheille lahjoitettavia koulureppuja.

Keski-Suomen alueella kuka tahansa voi osallistua keräykseen tuomalla koulurepun tai penaalin OP Keski-Suomen pääkonttorin keräyspisteelle tai johonkin muuhun OP:n palvelupisteeseen.

Pankki toimittaa reput Jyväskylän Hope ry toimintaryhmälle, joka lajittelee ja jakaa lahjoitukset elokuun alussa suoraan repun saajille.

Uudet koulureput selässään eppuluokkalaiset pääsevät aloittamaan koulutiensä samalta viivalta

– Toimintamme piirissä oleville lapsiperheille kaikki apu on tervetullutta, mutta pian apua kaivataan etenkin jännittävän koulutien alkaessa, kertoo Hope ry toiminnanjohtaja Eveliina Hostila.

Hostilan mukaan koulun alkaminen ei ole kaikille positiivista jännitystä täynnä. Hän kehottaakin aikuisia pitämään korvat ja silmät auki ja ehkäisemään kaikenlaista kiusaamista.

Kampanjassa kuka tahansa voi tehdä reppu- tai penaalilahjoituksen. Lahjoittajien toivotaan pakkaavan repun siististi ja lahjoitettavien reppujen toivotaan olevan hyvässä kunnossa.

– Meille on tärkeää olla tukemassa paikallisesti lasten ja nuorten hyvinvointia. Haluamme kiinnittää yhdessä Hope ry:n kanssa huomiota lapsiperheiden avuntarpeeseen ja kannustaa asiakkaitamme tekoihin, sanoo OP Keski-Suomen toimitusjohtaja Pasi Sorri.

Vuonna 2018 reppuja kerättiin 2 500 lapselle eri puolilla Suomea. Tänä vuonna pyritään parempaan määrään 47 paikkakunnan voimin.

– Kiitos jo etukäteen lahjoittajille, että koululaiset saavat avullanne uudet reput sekä penaalit, toteaa Hope ry:n Hostila.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .