Restamax osti enemmistön Harry'sista

Pörssiyhtiö Restamax Oyj on ostanut enemmistöosuuden Harry’s Ravintolat Oy:n osakekannasta. Ravintolayhtiö haluaa säilyttää jyväskyläläisen pubin puitteet ja ohjelman.

Englantilaista pubikulttuuria vaaliva Harry’s perustettiin vuonna 2012. Sen perustivat Marko Hölttä, Tuomas Vuorinen ja Harri Rovanperä.

Jatkossa Restamax omistaa Harry’s Ravintolat Oy:n osakekannasta 90 prosenttia ja Jouko Sipposen yhtiö Neutraali Oy loput 10 prosenttia.

Restamaxin väliaikaisen toimitusjohtajan Jarno Suomisen mukaan Harry’sin liikeidea soveltuu yhtiön ravintolatarjontaan erinomaisesti ja sitä ei tulla muuttamaan.

– Harry’sista on muodostunut Höltän johdolla uniikki, huolellisesti hiottu ravintolakokonaisuus, jonka toimintaa lähdemme perinteitä kunnioittaen jatkamaan. Yhtiömme on viime aikoina kasvattanut suunnitelmallisesti markkina-asemaansa erityisesti Etelä- ja Pohjois-Suomessa ja Harry’sin myötä meille tarjoutui tilaisuus ottaa suurempaa jalansijaa myös Jyväskylässä, Suominen kommentoi tiedotteessa.

Ravintolan sisustus on englantilaisen ravintolayhtiö Andy Thornton LTD:n käsialaa. Yritys on erikoistunut ravintoloiden ja baarien suunnitteluun ja rakentamiseen.

– Ravintolan kaikki sisustuselementit tapeteista kalusteisiin ja tauluista baaritiskeihin hankittiin Englannista. Baarin tyyli on klassisen englantilainen ja sisältää paljon yksityiskohtia, Hölttä kertoo.

Restamaxilla on noin 120 ravintolaa

Restamax on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Konsernin yhtiöihin kuuluun noin 120 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat muun muassa Stefan's Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill.

Yhtiön palveluksessa työskentelee sesongista riippuen noin 1 100 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy:n henkilöstöpankissa on noin 4 500 työntekijää.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .