Rotomon Oy sai uusia omistajia

Yhtiön perustaja Hannu Tyrväinen siirtyy kehitysjohtajaksi. Antti Kuukkasesta uusi toimitusjohtaja.

Kangasniemellä toimivan muovialan yrityksen, Rotomon Oy:n, omistus muuttuu Yhtiön osakkeet on myyty Rotopipe Oy:lle, jonka omistajia ovat pääomasijoitusyhtiö Midinvest Managementin hallinnoima Midinvest Oy -rahasto sekä Antti Kuukkanen.

Myös Rotomonin aiemmat omistajat Kari Koskela ja Hannu Tyrväinen jatkavat osakkaina uudessa yhtiössä.

Midinvest Oy -rahasto omistaa 40 prosenttia Rotopipen osakkeista ja loput osakkeista jakautuvat Kuukkasen, Koskelan ja Tyrväisen kesken.

Rotomon on muoviputki- ja kaivotehdas, jonka asiakaskuntaa ovat rautakaupat sekä urakoitsijat Suomessa ja naapurimaissa. Rotomonin liikevaihto oli viime vuonna reilut neljä miljoonaa euroa ja liiketoiminnan tulos 633 000 euroa. Yritys työllistää 20 henkilöä.

Yhtiöiden toimitusjohtajaksi on nimitetty Antti Kuukkanen. Aiemmin hän toimi Meltex Oy:n myynti- ja markkinointijohtajana.

– Tavoitteena on saada yhtiö kasvuun. Uskon, että siihen on hyvät mahdollisuudet, Kuukanen linjaa.

Rotomonin perustaja ja aiempi toimitusjohtaja Hannu Tyrväinen toimii jatkossa Rotomonin kehitysjohtajana.

– Näemme omistuspohjan laajentamisen tärkeänä. Olemme investoineet ja kehittäneet tuotantoa ja nyt on aika uuden kasvuvauhdin aloittamiselle. Uusien omistajien myötä saamme vankemman pohjan tavoitella uusia asiakkuuksia ja markkina-alueita, Tyrväinen toteaa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .