Ruokatarjoilu loppuu Old Brick´s Innissä

Jyväskylän kävelykadun varrella sijaitseva Old Brick´s Inn lopettaa ruokaravintolatoimintansa. Ravintola keskittyy jatkossa pelkkään anniskeluun eli pubi- ja yökerhotoimintaan.

Muutoksesta seuraa irtisanomisia, mutta ravintolatoimenjohtaja Petri Hänninen ei vielä osaa sanoa irtisanottavien määrää.

– Tämä koskettaa keittiöhenkilökuntaa kokonaisuudessaan ja muutamia salin puolella työskenteleviä.

Keittiö- ja salihenkilökunnan nykyistä vahvuutta Hänninen ei halua määritellä, sillä osa tekee molempia puolia ja ainakin osalle heistä on töitä jatkossakin.

Hänninen arvelee, että ruokapuoli sulkeutuu helmikuun loppuun mennessä.

– Tarkkaa päivämäärää ei ole, sillä toimintaa pyöritetään niin kauan kuin varastot riittävät.

"Ravintolaruokailu vähentynyt"

Päätöstä on Hännisen mukaan harkittu jo ainakin vuoden päivät. Yleinen huono taloudellinen tilanne on rasittanut a´la carte -puolta jo pari, kolme vuotta. Lounastarjoilu lopetettiin jo aikaisemmin tänä vuonna.

– Ihmiset käyvät vähemmän ulkona syömässä, tämä on tilanne joka paikassa eikä parannusta tilanteeseen ole näköpiirissä. Lisäksi lähiympäristöstä on kaatunut niin paljon yrityksiä, että lounastarjoilu ei enää kannattanut.

Hännisen mukaan kilpailutilanne eli lähiympäristön muu ruokaravintolatarjonta ei vaikuta päätökseen, vaan syynä on nimenomaan yleinen ravintolaruokailun vähentyminen.

A´la carte -ruokailusta vapautuvia tiloja pyritään hyödyntämään jatkossa pubitoiminnassa.

– Anniskelupuoli on ollut kannattavaa ja sitä jatkossa kehitetään.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 1 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .