S-market Vaajala on ehdolla Vuoden leipäkaupaksi

Jyväskylän Vaajakoskella toimiva S-market Vaajala on yksi 13 ehdokkaasta Vuoden 2019 leipäkaupaksi.

Suomen Leipuriliiton järjestämän kilpailun alueelliset ehdokkaat julkistettiin tiistaina. Leipuriliiton alueyhdistykset valitsivat tällä kerralla ehdokkaat pienempien päivittäistavarakauppojen sarjassa. Ehdokkaiksi valittiin yhdeksän K-Supermarketia, kaksi K-Marketia ja kaksi S-marketia.

Voittaja palkitaan ensi helmikuussa Vuoden Leipäkauppa 2019 -tittelillä. Tunnustus myönnetään päivittäistavarakaupalle, joka on esimerkillisesti paneutunut ja panostanut leipomotuotteiden kauppaan ja huomioinut monipuolisesti kuluttajien toiveet ja tarpeet. Vuoden Leipäkauppa -tunnustuksella palkitaan sekä kauppa että sen leipäosaston henkilökunta suomalaisen leipäkulttuurin ja leivän arvostuksen hyväksi tehdystä työstä.

Vuoden Leipäkaupan valinnassa olennaisia kriteereitä ovat valikoiman monipuolisuus ja tuoreus sekä paikallisten, alueellisten ja valtakunnallisten leipomotuotteiden saatavuus. Edellä mainitun lisäksi tärkeää on, että tuotteet on valmistettu Suomessa. Myös sesongit ja erityisruokavaliot tulisi huomioida leipäosastolla. Lisäksi kiinnitetään huomiota leipäosaston yleisvaikutelmaan, siisteyteen ja järjestykseen, tuotteiden esillepanoon, osaston omaleimaisuuteen sekä henkilöstön asiantuntemukseen ja palvelualttiuteen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .