SRV:n toimitusjohtaja jättää tehtävänsä – yhtiö etsii uutta johtajaa

Rakennus- ja kiinteistöyhtiö SRV:n toimitusjohtaja Juha Pekka Ojala jättää yhtiön, SRV kertoo. Ojala on toiminut SRV:n johdossa vuodesta 2015 ja muissa tehtävissä aina vuodesta 1997 lähtien.

SRV:n hallitus ilmoittaa aloittavansa uuden toimitusjohtajan haun. Ojala jatkaa tehtävässään, kunnes uusi toimitusjohtaja on valittu.

Yhtiön hallituksen puheenjohtaja Ilpo Kokkila sanoo Ojalan tehneen merkittävää työtä SRV:ssä.

–  Juha Pekka Ojala on ollut innostava ja hyvä johtaja, joka on laajentanut merkittävästi yhtiön toimintaa ja luonut yhtiöön hyvän ja innostuneen ilmapiirin.

Kokkilan mukaan yhtiön tilauskanta näyttää hyvältä, mutta yhtiön tulosta ovat rasittaneet esimerkiksi Redi-kauppakeskuksen ennakoitua korkeammat rakennuskustannukset ja Venäjän geopoliittinen epävarmuus.

–  SRV:n tavoitteena on strategiansa mukaisesti vapauttaa tulevina vuosina taseestaan suuret kauppakeskushankkeet ja samalla kasvattaa uutta liiketoimintaa perusosaamiseensa tukeutuen. Tätä vaihetta ja SRV:n osaavaa henkilöstöä johtamaan haemme nyt uutta toimitusjohtajaa, Kokkila sanoo tiedotteessa.

Uusimmat

Talous

Honkarakenne investoi Karstulaan 5,2 miljoonaa euroa – tehostaminen kuitenkin vie työpaikkoja

Sähköautot törmäävät hinnan lisäksi huonoihin sähköverkkoihin isossa osassa maailmaa

Pelkkä maakaapelointi ei tuo onnea – Järvi-Suomen Energia tekee lähivuosien aikana 700 miljoonan euron investoinnit sähköverkkoihin

Jyväskylän superviikko tietää hotelleille paksua tilipussia – "Kyllähän se tietysti vaikuttaa palvelujemme kysyntään, kun kaupungissa tapahtuu"

Asuntojen rakentaminen Jyväskylän Sokkarin yläkerroksiin alkaa jo ensi viikolla – kolmeen kerrokseen peräti 98 asuntoa, näin työmaa vaikuttaa keskustassa liikkumiseen

Valmetin saama jättitilaus Brasiliasta tuo Rautpohjaan työtä sadoille – edellinen yhtä paljon työllistävä suurtilaus julkistettiin huhtikuussa

Valmet sai lähes 300 miljoonan euron tilauksen Brasilian suurimmalta paperintuottajalta

Valmetille lähes 300 miljoonan euron sopimus Brasilian suurimman paperintuottajan kanssa

Ruokadronet liitävät Itä-Helsingissä kesäkuusta alkaen – "Asiakkaat päättävät, onko droneille elinkelpoista markkinaa"

Lähellä tuotetut kesäkukat ovat nyt hittituote – korpilahtelaisella puutarhalla iloitaan erikoisten keväiden jälkeen tavallisesta toukokuusta

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.