Seppä on ehdolla Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi – finaalivastustajina Iso Omena Espoosta ja Kaari Helsingistä

Jyväskylän kauppakeskus Seppä on ehdolla Suomen parhaaksi kauppakeskukseksi. Seppä ylsi finaaliin espoolaisen Ison Omenan ja helsinkiläisen kauppakeskus Kaaren kanssa.

Nordic Council of Shopping Centresin järjestämässä kilpailussa painotetaan yhteiskunnallista vastuullisuutta sekä kahvila- ja ravintolatarjontaa. Lisäksi arvioidaan muun muassa ympäristöasioita, arkkitehtuuria, taloudellista menestystä, vuokralaissuhteita, markkinointia, strategiaa ja johtamista.

NCSC teetti asiakastyytyväisyyskyselyn kauppakeskuksista, minkä lisäksi alan asiantuntijoista koostuva tuomaristo vieraili jatkoon valituissa kauppakeskuksissa.

Voittaja julkistetaan keskiviikkona 10. lokakuuta. Suomen paras kauppakeskus pääsee kilpailemaan pohjoismaisella tasolla keväällä 2019 ja sen kilpailun voittaja kisaa edelleen koko Euroopan parhaan kauppakeskuksen tittelistä.

Nordic Council of Shopping Centres on pohjoismaisten kauppakeskusten etuja ajava järjestö, jonka tehtävänä on kehittää kauppakeskusmarkkinoita ja vahvistaa toimialan asemaa yhteiskunnassa.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .