Sirkka Mertalasta Milestonen toimitusjohtaja

Pääministeri Matti Vanhasen (kesk.) kihlattu Sirkka Mertala on nimitetty konsultointi- ja valmennusyhtiö Milestonen toimitusjohtajaksi. Mertala, 43, siirtyy tehtävään yrityksen asiakkuusjohtajan paikalta. Hän aloitti Milestonessa viime vuoden syyskuussa.

- Tuntuu oikein hyvältä saada uusia haasteita, Mertala totesi Keskisuomalaiselle tuoreeltaan tiistaiaamuna.

- Nyt saan tehdä niitä töitä, joista aidosti tykkään.

Tällaisia töitä ovat Mertalan mukaan henkilöstön osaamisen ja etenkin työhyvinvoinnin kehittäminen.

Työstä voimaa ja energiaa


Pesti on Mertalan ensimmäinen toimitusjohtajuus. Seuraavia urasiirtoja hän ei ole ajatellut - enemmän hänelle merkitsee työn mielekkyys ja se, että työstä saa voimaa ja energiaa.

- Olen hyvin sitoutunut tähän (toimitusjohtajuuteen) ja toivon, että tässä riittää moneksi moneksi vuodeksi haastetta.

Aiemmin Mertala toimi finanssiyhtiö Tapiolan kehittämispäällikkönä. Ennen uraansa Tapiolassa hän työskenteli muun muassa Keskuskauppakamarissa sekä Veronmaksajain keskusliitossa.

Espoossa asuva Sirkka Mertala on eronnut kolmen lapsen äiti. Mertala astui julkisuuteen Matti Vanhasen rinnalla Emma-gaalassa 9.3.2008. Pariskunta kihlautui 26.3.2009.

Milestone on vuonna 2002 perustettu suomalainen yksityinen valmennusyhtiö, joka työllistää 11 asiantuntijaa. Yritys kuuluu Louder-konserniin. Milestonen liikeidea on tukea asiakkaitaan muun muassa tuloksenteon terävöittämisessä, muutoksen läpiviennissä ja jalkautuksessa sekä henkilöstön sitoutumisessa ja hyvinvoinnin kasvussa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.