Siwa seuraavaksi Sarvivuoreen

Suomen Lähikauppa rakennuttaa Siwa-lähimyymälän Jyväskylän Sarvivuoreen. Noin 400 neliön myymälää on suunniteltu Sääkslahdentie 2:een Säynätsalontien liikenneympyrän viereen, Sääksjärven uimarantaa vastapäätä. Hankkeen rakennuslupa on käsittelyvaiheessa.

Rakentamishankkeesta vastaavat Juha ja Teija Virtanen. Juha Virtanen on tunnettu rakennusliike Ollin Talot Oy:n toimitusjohtajana, mutta yhtiö ei ole mukana hankkeessa. Rakentaminen on tarkoitus aloittaa keväällä.

Suomen Lähikaupan Itä-Suomen alueen kauppapaikkapäällikkö Jesse Kohonen sanoo, että tavoitteena on avata uusi myymälä loppuvuodesta.

Uuden kaupan läheisyydessä ei ole muita päivittäistavarakauppoja. Lähin myymälä on M-Kotiväylä Keljonkankaalla.

Siwa-ketju laajenee muutenkin Jyväskylässä. Keskisuomalainen kertoi jo viime syksynä, että Äijälänrannan asuntomessualueen ja Viherlandian läheisyyteen rakennetaan ketjun myymälä. Tahvosentie 1:n tontilla tehtiin maansiirtotyöt jo syksyllä, mutta varsinainen rakentaminen alkaa keväällä.

Myös tämä Siwa avataan loppuvuonna. Rakennuksen kooksi tulee noin 400 neliömetriä, josta myymälän osuus on reilut 200 neliötä.

Suomen Lähikaupalla on ensi syksynä myös kolmas Siwan avaus Jyväskylässä, sillä nyt remontin takia suljettuna oleva Kekkolan Siwa avataan yhdeksän kuukauden tauon jälkeen. Keski-Suomen Opiskelija-asuntosäätiö peruskorjaa taloa, jonka kivijalassa Siwa toimii.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 1 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .