Tällainen on remontin jälkeen avannut Tapionkadun K-Market – kauppa sai toisen sisäänkäynnin

Jyväskylässä Tapionkadulla sijaitseva K-Market avasi ovensa torstaina reilun puolen toista kuukauden jälkeen. Remontin tulokset otettiin vastaan kiitellen ja ihastellen.

Monelle Tapionkadun K-Market on lähikauppa, jonka kiinniolo on myös vaikuttanut arkeen.

– Entinen kauppa oli vanha, pimeä ja suttuisa, nyt se on upea, siisti ja valoisa. Monet ovat kiitelleet sitä, että lähikauppa on taas auki, kauppias Helena Ikonen iloitsee saamastaan palautteesta.

 

Näkyvin uudistus asiakkaille on toinen, uusi sisäänkäynti. Tapionkadun puolelta portaat vievät kauppaan entiseen tapaan, ja nyt esteetön sisäänkäynti on järjestetty kulman taakse, sisäpihan puolelle.

 

Ikosen mukaan kaupan neliömäärä ei merkittävästi muuttunut remontin myötä.

Hän kertoo, että valikoimaa on kuitenkin saatu laajennettua ja monipuolistettua muun muassa tuoretuotteiden, välipalojen ja valmisruokien osalta. Paistopisteellä valmistuu tuoreita eväitä asiakkaille päivittäin.

 

Henkilökunnan tilat kokivat myös suuren muutoksen.

– Aiemmin pukuhuone, toimisto ja varasto oli suurin piirtein samaa tilaa, nyt takatilat on uudistettu kokonaan, Ikonen kertoo.

 

Yrittäjät Helena Ikonen ja tyttärensä Maarit Temonen emännöivät Tapionkadun lisäksi Jyväskylässä Kypärämäen ja Mäyrämäen K-Marketteja. Ikosen tukikohta on enemmän Kypärämäessä, Maarit puolestaan on tuttu kasvo Tapionkadulla.

 

Kaupan aukioloajat kokevat remontin yhteydessä päivityksen. Vastedes kauppa on joka päivä auki 23:een asti. Arkisin ovet avataan aamulla seitsemältä, lauantaina kahdeksalta ja sunnuntaina kymmeneltä.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .