Taloushallintoala kasvaa

Taloushallinnon palveluja tarjoavat yritykset myös hyötyvät talouden taantumasta, koska muut yritykset tarvitsevat aikaisempaa enemmän ajantasaista tietoa taloudestaan. Taantuman aikana yrityksissä korostuvat taloudellisten asioiden osaaminen, ymmärtäminen ja laatu.

Työ- ja elinkeinoministeriön taloushallintoalan toimialaraporteissa todetaan, että vaikka kirjanpito- ja tilintarkastusalan yritykset myös kärsivät lamasta, on kasvuakin näkyvissä. Alan yritysten liikevaihto pääosin kasvoi vuosina 2000-2008. Vuonna 2007 yritysten liikevaihto oli 1 038 miljoonaa euroa.

Sähköinen asiointi muuttaa taloushallinnon yritysten toimintaa, jossa perinteisesti on arvostettu paikallisuutta ja läheisyyttä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Keski-Suomen maaseutu saa rahoitusta poikkeusaikanakin – Epävarmuus näkyy erityisesti investoinneissa

Upeat kesäsäät toivat Jyväskylän terassiravintoloille "unelmastartin", mutta sisätiloissa on vaikeampaa – "Tänä vuonna ei missään nimessä päästä normaaliin tilanteeseen"

Oikeus torppasi Fortumin havittelemat muutokset Oulujoen vaelluskalamääräyksiin – uusia kalateitä ei silti tule ainakaan lähivuosina

Suomen merkittävin laserleikkauksen keskittymä syntyi kaikessa hiljaisuudessa Keuruun Haapamäelle – Naapuriyritysten valtavat koneet taivuttavat kirkasmetallista mitä tahansa tarvitaan

Jyväskylä neuvottelee lentojen jatkumisesta valtion ja Finnairin kanssa: "Jos kaupallinen kannattavuus palautuu, myös lennot palautuvat"

Eckerö lopettaa Maarianhaminan ja Tukholman välillä liikennöivän Birka Cruisesin toiminnan

Norjalainen yritys ostaa Pilke päiväkodit -yrityksen – ei henkilöstövaikutuksia

Yhdysvalloissa työllisyys parani kesäkuussa ennakoitua nopeammin

Privanet Capital Marketsille seuraamusmaksu – syynä virheelliset tiedot Lapis-yhtiöistä

Epävarmuus OIkiluoto 3:n valmistumisajasta jatkuu, tietoa aikataulusta luvassa elokuussa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.