Tasoitetalo voitti Keski-Suomen Kasvupolun – yrityksen uskotaan mullistavan perinteistä alaa uudenlaisella automaatiolla

Keski-Suomen Kasvupolun voittajaksi valittiin jyväskyläläinen Tasoitetalo Oy. Kunniamaininnan sai jyväskyläläinen Crazy Town Oy.

Tuomaristo uskoo, että voittajayritys Tasoitetalo Oy mullistaa perinteisen alan uudenlaisella automaatiolla. Yritys on osoittanut kykynsä kasvaa ja sillä on määrätietoinen asenne työn kehittämiseen.

Tasoitetalo Oy on sisäpuolen tasoitus- ja maalaustöihin erikoistunut yritys, jolla on tuomariston mukaan selkeä ja yksinkertainen konsepti kipsilevykohteiden toteuttamiseen. Yritys työllistää noin 30 ihmistä.

Tuomaristo koki, että kunniamaininnan saaneen Crazy Town Oy:n pitkäjänteinen työ, yhteisöllisyys ja verkostojen kerroksellisuus ovat yritykselle poikkeuksellisia kasvun mahdollistajia. Yrityksen asiakkaina on freelancereista ja yksinyrittäjistä mikroyrityksiin sekä suurempien yritysten asiantuntijoihin ja tiiimeihin. Crazy Townin ratkaisuja ovat toimivimmat jaetut toimitilat, osaamisen kehittämisen työkalut sekä loistava yhteisö uuden bisneksen tekemiseen.

Yritykset etenevät valtakunnalliseen finaaliin 100 parhaan kasvuyrityksen joukkoon. Finalistijoukosta valitaan Startup ja Start Again -sarjojen parhaat yritykset valtakunnallisessa Kasvu Open Karnevaalissa. Tapahtuma järjestetään 23.–24.10.2019 Jyväskylässä.

Kasvu Open on Suomen suurin, kaikille pienille ja keskisuurille yrityksille avoin ja maksuton kasvun sparrausohjelma.

 

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .