Tokmanni nousee Laukaantielle

Suomen suurin halpakauppaketju Tokmanni aikoo perustaa Jyväskylään suurmyymälän. Tokmanni sijoittuu Laukaantien ja Sorastajantien kulmaukseen entiselle suojeluvarikon alueelle.

- Totta kai paikka on mielenkiintoinen, kyllä sinne Tokmannin yksikkö kiinnostaa. Se on alueena Jyväskylän sydäntä, konsernijohtaja Kyösti Kakkonen sanoo.

Asia etenee nopeasti, sillä Jyväskylän kaupunkisuunnittelulautakunta käsittelee tänään tiistaina tontin myyntiä Suomen Liikekiinteistöt SLK Oy:lle. Suomen Liikekiinteistöt on kiinteistöyhtiö, joka omistaa useita Tokmannin kauppapaikkoja.

Yli 4,3 hehtaarin suuruisen varikkoalueen pääomistaja on Senaatti Kiinteistöt. Muita omistajia ovat Kruunuasunnot ja Jyväskylän kaupunki. Kauppahinta on 3 350 000 euroa, josta kaupungin osuus on runsaat 637 000 euroa. Kauppasumma jaetaan pinta-alojen suhteessa.

Kakkonen vaikenee vielä rakennusaikataulusta ja hankkeen tarkemmasta sisällöstä. Jyväskylä on Suomen suurista kaupungeista ainoa, jossa Tokmanni-konsernilla ei ole vielä myymälää.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .