Tuleeko uusi Windows-versio Lumioihin? Elop ei kerro

Syksyllä ilmestyvä uusi Windows-käyttöjärjestelmän päivitys ei välttämättä tule Nokian nykyisiin Windows-puhelimiin. Nokian toimitusjohtaja Stephen Elop ei vastannut kysymykseen uutistoimistojen yhteishaastattelussa.

Microsoft ei ole vielä antanut tietoja päivityksen soveltuvuudesta nykyisiin puhelimiin, joten epävarmuus on herättänyt huolta Lumia-puhelinten käyttäjissä.

- Emme kerro tulevista tuotesuunnitelmistamme. Mutta olemme perinteisesti parantaneet käyttäjäkokemusta olemassa olevissa laitteissamme. Olemme jo päivittämässä Lumiaa, ja odotamme tämän käytännön jatkuvan tulevaisuudessa, Elop sanoi.

Tulossa on mahdollisuus käyttää puhelimia wlan-tukiasemina ja ottaa panoraamavalokuvia. Puhelimia saa kytkettyä DLNA-yhteydellä televisioihin, ja niihin on tulossa Symbian-puhelimista tuttu mahdollisuus lähettää ja vastaanottaa vcardeja, sähköisiä käyntikortteja.

- Se on ollut yksi toivotuimpia ominaisuuksia, Elop sanoi.

Elop myönsi haastattelussa, että tammi-maaliskuun tulos on pettymys. Alkuvuoden karut luvut eivät hänen mukaansa kuitenkaan kuvasta yhtiössä tapahtuvaa muutosta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.