Työhyvinvointiin panostavalla yrityksellä raju kasvu: 24 työntekijää lisää vuodessa

Jyväskyläläinen Arkkitehtipalvelu on laajentanut toimintaansa Tampereelle, jossa se avasi uuden toimiston tammikuun alussa.

Noin 70 henkeä työllistävä yritys palkkasi viime vuonna 24 uutta työntekijää. Arkkitehtipalvelun väestä noin 30 työskentelee Jyväskylässä.

Yrityksen liikevaihto kasvoi viime vuonna runsaan kolmanneksen (35 prosenttia) 5,35 miljoonaan euroon, ja sama tahti jatkuu toimitusjohtaja Tommi Luukkosen mukaan tänäkin vuonna.

–Kasvun yksi salaisuus on se, että olemme olleet houkutteleva työnantaja ja saaneet rekrytoitua jatkuvasti hyviä työntekijöitä, hän sanoo.

Onnistuneiden rekrytointien taustalla ovat Luukkosen mukaan Arkkitehtipalvelun panostukset työhyvinvointiin. Työntekijöillä on käytössä esimerkiksi työsuhdepolkupyörä ja aamiaisetu.

–Saimme hyvät tulokset tuoreessa työtyytyväisyyskyselyssä. Sen mukaan jopa 97 prosenttia työntekijöistämme suosittelee Arkkitehtipalvelua eteenpäin kollegoilleen, Luukkonen kertoo.

Suomen suurin asuntosuunnittelija

Arkkitehtipalvelu on Suomen suurin asuntosuunnittelua tekevä arkkitehtitoimisto. Vuonna 2017 sen työntekijät suunnittelivat runsaat 3 000 kerrostaloasuntoa, mikä on liki kymmenen prosenttia Suomessa viime vuonna aloitetusta noin 32 000 kerrostalokodista.

–Asuntomarkkinat vetävät edelleen hyvin. Odotettavissa on, että tänä vuonna keskipinta-alat nousevat, Luukkonen sanoo.

Arkkitehtipalvelu on perustettu vuonna 2008. Sillä on toimistot Jyväskylässä, Kuopiossa, Lahdessa, Helsingissä ja Tampereella.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .