Uusi Digi Open -kilpailu Keski-Suomen pk-yrityksille – hakuaika käynnissä

Uusi Digi Open -kilpailu tarjoaa keskisuomalaisten pk-yrityksille mahdollisuuden konkreettiseen apuun digitalisaation haasteissa. Kilpailun kolme parhaiten menestynyttä yritystä pääsee JAMKin Innovaatioviikolle. Lisäksi voittajayritys palkitaan asiantuntijatiimin räätälöidyllä digibuustauksella.

Kilpailun järjestävät Keski-Suomen kauppakamarin Digitalisaatio ja uusi liiketoiminta -valiokunta ja Finanssialan valiokunta.

– Haluamme kannustaa ja kirittää paikallisia yrityksiä pysymään kiinni digitalisaation jatkuvassa kilpajuoksussa. Digi Open tarjoaa tähän hienon tilaisuuden, Keski-Suomen kauppakamarin toimitusjohtaja Ari Hiltunen sanoo.

Kilpailuun osallistuminen on avoin ja ilmainen kaikille keskisuomalaisille pk-yrityksille. Valiokuntien asiantuntijoista koostuva raati valitsee hakijoiden joukosta jatkoon kolme yritystä, jotka ovat perustelleet parhaiten digitalisaatioon liittyvät tarpeensa ja haasteensa.

Digi Openin hakuaika jatkuu 7.10. saakka osoitteessa digiopen.fi.

– Toivomme kilpailuun mukaan mahdollisimman erilaisia yrityksiä ja organisaatioita. Henkilöstön toimialalla, koolla tai liikevaihdon suuruudella ei ole merkitystä, toteaa Nordean aluejohtaja ja Finanssialan valiokunnan puheenjohtaja Mikko Pakarinen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .