Valmetille iso tilaus Meksikoon

Valmet ja chileläinen CMPC Tissue S.A ovat sopineet kokonaisen pehmopaperilinjan toimituksest. Pehmopaperilinja asennetaan CMPC Tissuen tytäryhtiön tehtaalle Meksikossa.

Uuden tuotantolinjan on suunniteltu käynnistyvän ensi vuoden puolivälissä, ja linjan ansiosta tehtaan korkealaatuisen wc-paperi- ja pyyhelaatujen vuosituotanto kasvaa 60 000 tonnilla. Valmet on aiemmin toimittanut Advantage-pehmopapaperilinjan CMPC Tissuen Talaganten tehtaalle Chileen.

Tilauksen arvoa ei julkisteta. Tämän kaltaisten tuotantolinjatoimitusten arvo on tyypillisesti 20–40 miljoonaa euroa, toimituksen laajuuden ja tuotantokapasiteetin mukaan.

– Latinalaisen Amerikan pehmopaperimarkkinat kasvavat sekä kapasiteetin että laadun suhteen. Valmet tarjoaa pehmopaperien tuotantoteknologiaa, joka täyttää paitsi markkinoiden nykyisen kysynnän, myös tulevaisuuden tarpeet, sanoo Valmetin myyntijohtaja Jan Erikson.

Valmetin toimitus sisältää kokonaisen Advantage DCT200 -pehmopaperituotantolinjan, mukaan lukien massankäsittelylaitteiston ja pehmopaperikoneen. Uuden linjan raaka-aineena käytetään ensiökuitua ja kierrätyskuitumassaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Hypo arvioi Suomen talouteen seitsemän prosentin laskua – "Vientiteollisuudelle syksy näyttää hyvin heikolta"

Myönteisistä tulosuutisista kertoneet Tikkurila, Orion ja Kesla vauhdissa pörssissä

Euroryhmän uudeksi puheenjohtajaksi Irlannin valtiovarainministeri –  Suomen Vanhanen arvioi, että uudella puheenjohtajalla on hyvät edellytykset sovittaa yhteen jäsenmaiden erilaisia näkemyksiä.

Kuluttaja-asiamies varoittaa puhelinmyyntiyrityksestä – kuluttajat saaneet sähkösopimuksia, vaikka eivät hyväksyneet yhtiön esittämää tarjousta

Ranskan teollisuusministeri tuomitsee Nokian irtisanomisaikeet – tuhatkunta mielenosoittajaa marssi Suomen Pariisin-suurlähetystölle

Tavaraviennin arvo laski toukokuussa 31 prosenttia

Maailman miljonäärit vaurastuivat reippaasti viime vuonna – Norja Pohjoismaiden ykkönen

Koronakevät kasvatti suomalaisten luottamusta eläkejärjestelmään – etenkin eläkeikäisistä leijonanosa uskoo eläketurvaan

Keskuskauppakamari varoittaa yrityksiä valelaskuista – etätyökesänä riski on kasvanut

Euroryhmä valitsee tänään uuden puheenjohtajan – Nouseeko ryhmän johtoon ensimmäistä kertaa nainen?

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.