Veikkauksen yt-neuvottelut johtavat irtisanomisiin

Veikkauksen toimihenkilöitä edustava Ammattiliitto Pro järjesti puoliltapäivin toimihenkilöiden ulosmarssin.

Veikkauksen ulosmarssiin osallistui yli sata henkilöä, sanoo yhtiön pääluottamusmies Tamara Nykänen. Ulosmarssiin osallistui yli 60 toimihenkilöä ja noin 40 työntekijää.

Veikkauksen toimihenkilöitä edustava Ammattiliitto Pro järjesti puoliltapäivin toimihenkilöiden ulosmarssin. Henkilöstön on määrä palata töihin iltakuudelta.

Yhtiö kertoi aiemmin, että toimihenkilöiden ulosmarssi haittaa Veikkauksen toimintaa tänään. Veikkauksen vastuullisuus- ja henkilöstöjohtaja Pekka Ilmivalta sanoo, että yhtiön toiminnot ovat toimineet tänään suhteellisen normaalisti.

Veikkauksen yt-neuvottelut päättyivät maanantaina. Pron mukaan ulosmarssi on vastalause työnantajan ylimitoitetuille irtisanomisille. Veikkaus on ilmoittanut suunnittelevansa enimmillään 140 työsuhteen päättämistä vedoten työtehtävien päällekkäisyyksiin ja toimintatapojen uudistamiseen.

Ilmivalta sanoo, että yt-neuvotteluiden päätteeksi on tulossa irtisanomisia, määräaikaisten työsuhteiden päättämisiä sekä eläköitymistä. Hän sanoo, että irtisanomisista päätetään ja niistä on määrä tiedottaa tämän viikon aikana.

Nykäsen mukaan päätöksiä tehdään mahdollisesti keskiviikkona. Veikkauksen työntekijöille järjestetään tiedotustilaisuus torstaina.

Veikkaus, RAY ja Fintoto yhdistyivät tämän vuoden alussa uudeksi Veikkaus Oy:ksi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Veikkauksen ulosmarssiin osallistui yli sata

Uusimmat

Talous

Keski-Suomen maaseutu saa rahoitusta poikkeusaikanakin – Epävarmuus näkyy erityisesti investoinneissa

Upeat kesäsäät toivat Jyväskylän terassiravintoloille "unelmastartin", mutta sisätiloissa on vaikeampaa – "Tänä vuonna ei missään nimessä päästä normaaliin tilanteeseen"

Oikeus torppasi Fortumin havittelemat muutokset Oulujoen vaelluskalamääräyksiin – uusia kalateitä ei silti tule ainakaan lähivuosina

Suomen merkittävin laserleikkauksen keskittymä syntyi kaikessa hiljaisuudessa Keuruun Haapamäelle – Naapuriyritysten valtavat koneet taivuttavat kirkasmetallista mitä tahansa tarvitaan

Jyväskylä neuvottelee lentojen jatkumisesta valtion ja Finnairin kanssa: "Jos kaupallinen kannattavuus palautuu, myös lennot palautuvat"

Eckerö lopettaa Maarianhaminan ja Tukholman välillä liikennöivän Birka Cruisesin toiminnan

Norjalainen yritys ostaa Pilke päiväkodit -yrityksen – ei henkilöstövaikutuksia

Yhdysvalloissa työllisyys parani kesäkuussa ennakoitua nopeammin

Privanet Capital Marketsille seuraamusmaksu – syynä virheelliset tiedot Lapis-yhtiöistä

Epävarmuus OIkiluoto 3:n valmistumisajasta jatkuu, tietoa aikataulusta luvassa elokuussa

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.