Vuoden yrittäjien tunnustukset pankille ja kuljetusyritykselle

Kyyjärven Yrittäjät palkitsi vuoden yrittäjänä perjantaina Kyyjärven osuuspankin. Valintaperusteiden mukaan pankki on tärkeä ja hyvin palveleva yhteistyökumppani niin yksityisille kuin yrityksillekin. Pankki on yrittäjäyhdistyksen jäsen ja on usein myös sponsoroinut yhdistyksen järjestämiä tapahtumia.

Vuonna 1922 perustettu pankki kuuluu nykyisin POP-pankkiryhmään. Neljä vuotta sitten Kyyjärven osuuspankki avasi konttorin myös Karstulaan. Toimitusjohtaja Urpo Ojalan mukaan pankki työllistää yhdeksän henkilöä.

Kannonkosken vuoden yrittäjänä palkittiin Kuljetusliike Kissa Vieköön yrittäjät Mirva Kolehmainen ja Ismo Vesterinen. Vuonna 2010 perustettu yritys on erikoistunut muuttokuljetuksiin, jotka suuntautuvat pääasiassa Espanjaan. Muuttoja tehdään myös Suomen sisällä. Yrittäjien lisäksi yritys työllistää satunnaisesti keikkakuskeja.

– Espanjaan ajetaan vähintään kerran kuussa, mukana kulkee muuttotavaroita ja satunnaisesti muutakin kappaletavaraa. Reissu kestää pari viikkoa, Ismo Vesterinen kertoo.

Kannonkosken Yrittäjät perustelee valintaansa sillä, että Kissa Vieköön on yrittäjäyhdistyksen pitkäaikainen jäsen, jossa homma toimii. Sekä Suomessa että ulkomailla toimiva yritys tuo näkyvyyttä Kannonkoskelle.

Kyyjärven ja Kannonkosken yhteisiä yrittäjäjuhlia vietettiin Kyyjärvellä Mikojanin linnassa. Tilaisuudessa jaettiin myös MTK Kyyjärven palkinnot maatalousyrittäjille sukupolvenvaihdoksesta Kari Mäntyselle ja investoinnista Mika Audejewille ja Kirsi Kandelinille.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .