Warner Music Group mukaan Nokian musiikkikauppaan

Levyjätti Warner Music Group lähtee mukaan Nokian Comes With Music -musiikkikauppaan, Nokia kertoi tänään. Sopimus on merkittävä, sillä WMG on yksi maailman suurimmista levy-yhtiöistä.

Comes With Music on Nokian musiikkikauppajärjestelmä, jonka on määrä käynnistyä tämän vuoden loppupuolella. Siinä kuluttajat voivat vuosimaksulla ladata vapaasti hankkeessa mukana olevien levy-yhtiöiden musiikkia Nokia-laitteisiinsa ja tietokoneisiinsa. Kuluttajat voivat jatkaa lataamansa musiikin kuuntelua tilausajan päättymisen jälkeenkin.

Nokia on jo aiemmin tehnyt vastaavanlaiset sopimukset Universal Music Groupin ja Sony BMG:n kanssa, joten WMG:n mukaantulon myötä Nokia on saanut hankkeeseensa mukaan maailman kolme suurinta levy-yhtiötä. Yhtiö kertoo käyvänsä vielä neuvotteluja useiden muiden musiikkiyhtiöiden kanssa.

Warner Music Groupin mittavaan artistivalikoimaan kuuluu pitkä lista huippuesiintyjiä Jimi Hendrixistä ja Led Zeppelinistä Madonnaan ja Red Hot Chili Peppersiin.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Liki 5 000 osakeyhtiötä ja osuuskuntaa uhkaa poisto kaupparekisteristä – mukana kohuhieroja Marko Yrjövuoren konsulttiyhtiö ja yli 130 keskisuomalaista, katso lista

Suomen Kotidatan työntekijöiden lakko alkoi – "Yritys on venyttänyt asiaa niin pitkälle, ettei toimihenkilöille jäänyt muuta mahdollisuutta kuin taistella oikeuksistaan"

Uudet matkustusrajoitukset purevat – Finnair vähentää vuoroja

Alko hyötyi koronasta – myynti kasvoi huimasti

Fortum tulee Jyväskylän seudun jätekierrätykseen – Yhteistyö Mustankorkean tytäryhtiön kanssa tavoittelee yritysasiakkaita

Yksi Jämsän tunnetuimmista vaateliikkeistä aloitti loppuunmyynnin: "On suuri ilo palvella toista ihmistä hyvin" – liike ehti palvella paikkakunnalla 86 vuotta

OP ja Hope ry:n keräyksestä koulureppu yli 3 800 koululaiselle – Keski-Suomessa reppuja jaettiin 420

Korona veti ravintolajätti NoHo Partnersin rumille pakkasluvuille – toimitusjohtaja: "Tulos on odotuksia positiivisempi"

Suurin osa kuohulaisesta Mecamiehet Oy:sta myytiin toisen keskisuomalaisen konepajan omistajille

OP:n käyttötileille tulee kuukausimaksu – muutos ei koske kaikkia asiakasryhmiä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.