Wikipedian perustaja tänään Jyväskylässä

Jyväskylässä messu- ja kongressikeskus Paviljongissa alkoi eilen alkoi kansainvälinen liike-elämän seminaari Nordic Business Forum, kun noin 700 vip-vierasta saapui kaupunkiin.

Suuressa mittakaavassa tapahtuma käynnistyy tänään torstaina, kun ovet avautuvat 3300-päiselle seminaariyleisölle. Yksi torstain pääesiintyjistä on Wikipedian perustaja Jimmy Wales.

Nordic Business Forum jatkuu perjantaina, jolloin illan päätteeksi esiintyy yksi maailman tunnetuimmista johtajista, General Electricin pitkäaikainen toimitusjohtaja Jack Welch. Tänä vuonna tapahtuman teema on johtajuus.

Paikalliset opiskelijat töissä

Kolmepäiväinen tapahtuma työllistää noin 140 Jyväskylän ammattikorkeakoulun JAMKin opiskelijaa. Opiskelijoiden vastuulla ovat muun muassa asiakaspalvelu, vieraiden ohjaus, narikka ja ilmoittautuminen.

– Junalla tulevia vieraita ollaan vastaanottamassa jo Matkakeskuksella ja lentokentältä asiakkaita kuljetetaan seminaariin linja-autolla. Huolehdimme myös, että Lutakossa pysäköintialueet toimivat, ja että opasteet ovat oikeilla paikoilla, kertoi opiskelija Viivi Hirvonen.

Viime vuonna tapahtumassa avustaneet opiskelijat toimivat tänä vuonna uusien opiskelijoiden esimiehinä. Opiskelijoiden mukaan tapahtuma tarjoaa hyvän tilaisuuden kokeilla esimiestyöskentelyä.

– Vapaaehtoistyöntekijöiden ohjaamisessa on omat haasteensa. Periaatteessa kuka vaan on vapaa lähtemään, kertoi Host-tiimiin esimies Mikko Puttonen.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .