Yrittäjäpäivät viikonloppuna

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät järjestetään Helsingissä 16.-18. lokakuuta.

Yrittäjyys kantaa Suomea -teema on laajasti esillä koko viikonlopun ajan alkaen perjantain avausseminaarista Helsingin Messukeskuksessa. Siinä puhuvat muun muassa Suomen Yrittäjien puheenjohtaja Jarkko Wuorinen, työ- ja elinkeinoministeriön kansliapäällikkö Erkki Virtanen ja OAJ:n koulutusasiain päällikkö Olli Luukkainen.

Perjantaina järjestetään myös Suomen Yrittäjien liittokokous. Sen rinnalla on yrittäjyystapahtuma opiskelijoille, opettajille ja nuorille yrittäjille.

Merellisessä tervetuloillassa yrittäjiä viihdyttävät muun muassa trubaduuri Jan Steen ja Timo Vitikka.

Lauantain ohjelman avaa Yhdessä taitamme taantuman -seminaari. Keskustelijoina ovat muiden muassa valtiosihteeri Raimo Sailas, puheenjohtaja Ann Selin, toimitusjohtaja Piia-Noora Kauppi, professori Paul Lillrank sekä toimitusjohtaja Jussi Järventaus.

Lauantai-iltapäivän ohjelmassa on rinnakkaisia seminaareja: Yrittäjät rakentavat Suomea -rakentamisen toimialan erikoisseminaari, Yritykset mukaan hyvinvointipalveluiden tuottamiseen -seminaari sekä Svensk företagarträff.

Valtakunnalliset Yrittäjäpäivät huipentuu juhlagaalaan Helsingin Messukeskuksessa kello 18.30 alkaen. Sunnuntaina ohjelmassa on vielä yrittäjäkirkko Lauttasaaren kirkossa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.