Yrittäjien osoitteenmuutokset rekisteriin sähköisesti

Internetosoitteessa www.ytj.fi on avattu Verohallinnon ja Patentti- ja rekisterihallituksen yhteinen YTJ-asiointipalvelu. Sen kautta yritykset voivat ilmoittaa osoite- ja yhteystietomuutoksensa sähköisesti molemmille viranomaisille.

Muut Y-lomakkeilla ilmoitettavat tiedot annetaan vielä paperilla. YTJ-asiointipalvelu laajenee jatkossa vaiheittain niin, että tulevaisuudessa kaikki ilmoitukset Verohallinnon rekistereihin, kaupparekisteriin ja säätiörekisteriin voi tehdä sähköisesti.

Palvelua voivat käyttää yksityiset elinkeinonharjoittajat sekä kaupparekisteriin merkityt yritykset ja yhteisöt. Ilmoittaminen on maksutonta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Liki 5 000 osakeyhtiötä ja osuuskuntaa uhkaa poisto kaupparekisteristä – mukana kohuhieroja Marko Yrjövuoren konsulttiyhtiö ja yli 130 keskisuomalaista, katso lista

Suomen Kotidatan työntekijöiden lakko alkoi – "Yritys on venyttänyt asiaa niin pitkälle, ettei toimihenkilöille jäänyt muuta mahdollisuutta kuin taistella oikeuksistaan"

Uudet matkustusrajoitukset purevat – Finnair vähentää vuoroja

Alko hyötyi koronasta – myynti kasvoi huimasti

Fortum tulee Jyväskylän seudun jätekierrätykseen – Yhteistyö Mustankorkean tytäryhtiön kanssa tavoittelee yritysasiakkaita

Yksi Jämsän tunnetuimmista vaateliikkeistä aloitti loppuunmyynnin: "On suuri ilo palvella toista ihmistä hyvin" – liike ehti palvella paikkakunnalla 86 vuotta

OP ja Hope ry:n keräyksestä koulureppu yli 3 800 koululaiselle – Keski-Suomessa reppuja jaettiin 420

Korona veti ravintolajätti NoHo Partnersin rumille pakkasluvuille – toimitusjohtaja: "Tulos on odotuksia positiivisempi"

Suurin osa kuohulaisesta Mecamiehet Oy:sta myytiin toisen keskisuomalaisen konepajan omistajille

OP:n käyttötileille tulee kuukausimaksu – muutos ei koske kaikkia asiakasryhmiä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.