Yritykset taistelevat väärennöksiä vastaan

Markkinoille valuu väärennettyjä tuotteita. Tekniikan kehittyessä yhä useammalla rikollisella on mahdollisuus perustaa piraattituotteita suoltava kotipaja.

Taantuma-aika on herättänyt merkkituotteiden valmistajat kiinnittämään huomiota ongelmaan.

– Tuotesuojaus on lisääntynyt. Hiljaisena aikana ehtii huomata tulosta nakertavat asiat, kun vilkkaana aikana ehtii vain tehdä tuotteita markkinoille, vertaa Ari-Veli Starcke.

Starcke on hallituksen puheenjohtaja Starcke-yhtiössä, jonka liiketoiminta liittyy väärennetyn tuotteen erottamiseen aidosta.

Turvatuotteissa käytetään muun muassa hologrammeja.

– Niitä on vaikea väärentää. Suttuinen sinetti on usein feikki. Sinetin pitää myös rikkoutua, kun kuluttaja avaa pakkauksen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Uusimmat

Talous

Liki 5 000 osakeyhtiötä ja osuuskuntaa uhkaa poisto kaupparekisteristä – mukana kohuhieroja Marko Yrjövuoren konsulttiyhtiö ja yli 130 keskisuomalaista, katso lista

Suomen Kotidatan työntekijöiden lakko alkoi – "Yritys on venyttänyt asiaa niin pitkälle, ettei toimihenkilöille jäänyt muuta mahdollisuutta kuin taistella oikeuksistaan"

Uudet matkustusrajoitukset purevat – Finnair vähentää vuoroja

Alko hyötyi koronasta – myynti kasvoi huimasti

Fortum tulee Jyväskylän seudun jätekierrätykseen – Yhteistyö Mustankorkean tytäryhtiön kanssa tavoittelee yritysasiakkaita

Yksi Jämsän tunnetuimmista vaateliikkeistä aloitti loppuunmyynnin: "On suuri ilo palvella toista ihmistä hyvin" – liike ehti palvella paikkakunnalla 86 vuotta

OP ja Hope ry:n keräyksestä koulureppu yli 3 800 koululaiselle – Keski-Suomessa reppuja jaettiin 420

Korona veti ravintolajätti NoHo Partnersin rumille pakkasluvuille – toimitusjohtaja: "Tulos on odotuksia positiivisempi"

Suurin osa kuohulaisesta Mecamiehet Oy:sta myytiin toisen keskisuomalaisen konepajan omistajille

OP:n käyttötileille tulee kuukausimaksu – muutos ei koske kaikkia asiakasryhmiä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.