Äänekoskelaispariskunta voitti Kimppakaraoken ja pääsee levyttämään sekä televisioon

Kimppakaraoken loppukilpailu on käyty Lomakeskus Hotelli Tallukassa Vääksyssä. Kilpailuun kutsuttiin yli 900 laulajaa, jotka olivat päässeet jatkoon ympäri Suomea ja Ruotsia järjestetyistä alkukarsinnoista. Huikean finaalin jälkeen voittajaksi selviytyi kokenut karaokepari, äänekoskelaiset Mervi ja Timo Hyppönen. He kisasivat nimimerkillä Sydänkäpyset.

Voittajakimppa pääsee äänittämään biisin Poprock Musiikkitaloon Jyväskylään syksyllä 2019. Biisi julkaistaan Kultakurkku karaoken loppukilpailussa 11.–12. lokakuuta Himos Areenalla. AlfaTV taltioi esityksen.

Hyppöset ovat melkeinpä karaoken ammattilaisia, sillä he harjoittavat lauluääntään ja osallistuvat kisoihin. Baareissa heidän ei kuule esiintyvän.

Keskisuomalainen julkaisi äänekoskelaisen karaokepariskunnan haastattelun 7. toukokuuta. Tuolloin pari kertoi vaatimattomasti, että “palkintoja on alkanut tulemaan”.

Timo Hyppönen on karaokekilpailujen ohella tunnettu myös televisiosta. Mies esiintyi Suomen Huutokauppakeisari tv-ohjelmasta tutun Markku Saukon kanssa keväällä tämän uudessa ohjelmassa auttamassa kansalaisia erilaisissa pulmissa.

Kimppakaraokessa lavalle ei nousta yksin, vaan kimpan tulee koostua 2–5 laulajasta. Lähellä supermenestystä Vääksyssä olivat myös finaaliin yltäneet jyväskyläläiset Pekka Toivainen ja Arska Saarinen, joiden duonimi oli Tuo Töppöset.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .