AC/DC:ta amerikkalaisen bluegrassin tahdissa Lutakossa

Tunnettuja rock-kappaleita bluegrass-versioina esittävä Hayseed Dixie kiertää joulukuun alussa Suomea. Yhdysvaltalaisbändi nähdään keskiviikkona 11. joulukuuta Jyväskylässä, Tanssisali Lutakossa.

Suomen kiertueella Hayseed Dixie keskittyy erityisesti AC/DC:n tuotantoon. Yhtye on ilmoittanut esittävänsä kokonaisuudessaan vuonna 2001 ilmestyneen A Hillbilly Tribute to AC/DC -albumin. Keikoilla kuullaan viululla, banjolla ja mandoliinilla soitettuja klassikkobiisejä, kuten Highway to Hell, T.N.T ., You Shook Me All Night Long ja Hell’s Bells. Lisäksi Hayseed Dixie on luvannut soittaa valikoituja yleisön toivekappaleita.

AC/DC:n tuotannon ohella Hayseed Dixileltä on totuttu kuulemaan esimerkiksi Kissin, Queenin, Black Sabbathin ja Judas Priestin lainamateriaalia. Yhtye on myös levyttänyt suomeksi lauletun version Hectorin kappaleesta Juodaan viinaa.

Uransa aikana satojatuhansia levyjä myynyt ja esimerkiksi Glastonburyn päälavalle esiintynyt Hayseed Dixie on edellisen kerran vieraillut Suomessa kesällä 2011.

Tämä sisältö on vain tilaajille.

Tilaa Keskisuomalainen VerkkoPlus 1 kk / 9,90 €

Tilaa tästä!

Jos olet jo tilaaja, .