Ahdistelusta syytetty Tomi Metsäketo somemyrskyn silmässä

Laulaja on suivaantunut Seiskan ja CIA Naisten Olohuone -palstan kirjoitteluun.

Huonosta käytöksestä naisia kohtaan syytetty laulaja Tomi Metsäketo on suivaantunut häneen kohdistuneeseen somekeskusteluun ja Seiska-lehden uutisointiin. Medialle lähettämässään tiedotteessa Metsäketo pitää jo kohtuuttomana saamaansa negatiivista julkisuutta.

"Minusta on kirjoitettu viime aikoina runsaasti eri medioissa. Olen jo moneen otteeseen pyytänyt julkisesti anteeksi menneiden vuosien sopimatonta käytöstäni, johon uutisointi on liittynyt. Samaan aikaan olen toivonut suhteellisuudentajua minuun kohdistuvaan julkisuuteen sekä erityisesti netissä minusta käytävään keskusteluun. Julkisuuden henkilön täytyy kestää voimakastakin arvostelua ja epäkohtien esilletuontia. Uskoisin kuitenkin, että olen nyt jo tästä riittävän suuren osuuden saanut," Metsäketo kirjoittaa.

Erikseen osansa saavat Seiska ja Facebookin CIA Naisten Olohuone -palsta, jossa on lähes 55 000 jäsentä.

"Kyseisellä palstalla muutamat henkilöt ovat erittäin ponnekkaasti agitoineet ihmisiä kertomaan ja paljastamaan minusta mitä vakavampia asioita, joihin he väittävät minun syyllistyneen. Myös eräs erittäin tunnettu suomalainen julkisuuden henkilö on liittynyt näihin agitoijiin. Hän kirjoittaa tällä kymmenien tuhansien jäsenten palstalla muun muassa seuraavasti: ”Jos jollakin teistä on omakohtaista kokemusta tai muuten tietoa siitä, että Metsäketo on tehnyt jotain rikollista esimerkiksi alaikäisten naisten kanssa niin laittakaa mulle yv asap," Metsäkerto kirjoittaa.

Seiska-lehti julkaisi torstaina Metsäkedosta artikkelin, jossa laulajan mukaan esitetään väitteitä, "jotka eivät pidä paikkaansa". Metsäketo kertookin valmistelevansa Seiskalle vastinetta. Lisäksi hän valittaa asiasta Julkisen sanan neuvostoon.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.