Aktivisti antoi anakondan nielaista itsensä – Eläintensuojelijat raivostuivat

Amerikkalaisaktivisti toteutti huimapäisen ja vaarallisen tempun, koska halusi kiinnittää ihmisten huomion Amazonin sademetsän tuhoihin.

Hän antoi maailman suurimman käärmeen anakondan syödä itsensä. Aktivisti Paul Rosolie selvisi kuitenkin hengissä, koska oli pukeutunut erikoisvalmisteiseen hiilipukuun, jossa oli hengitys- ja viestintälaitteet sekä kamera. Mies vietti kuusimetrisen perulaisen käärmeen vatsassa yli tunnin. Hän ja käärme selvisivät vahingoittumattomina.

Rosolie ei kertonut, miten hän pääsi ulos vatsasta, mutta kertoi käärmeen usein oksentavan ateriansa ulos, jotta se voi paeta tuntiessaan olonsa uhatuksi.

Rosolien tempauksesta aletaan esittää tv-sarjaa, jolle odotetaan miljoonayleisöä.

Eläinjärjestöt ovat kritisoineet tempausta rankasti. Lisäksi Rosolie kertoo saaneensa joiltain ihmisiltä jopa tappouhkauksia.

Uusimmat

Tänään

Jyväskyläläinen DJ Ulrika, 21, soittaa Suomen suurimmissa yökerhoissa – "Koulussa istuin takarivissä kuunnellen salaa musiikkia"

Kolumni: Jouluelokuvat luottavat kliseisiin

Kolumni: Onhan se nyt väärin, että toisilla on kivaa

"Kun miehet vanhenevat kysytään, onko tässä mitään järkeä!" – Jyväskyläläinen Swallow the Sun julkaisee levyn neljän vuoden tauon jälkeen

Jyväskyläläinen baarimestari Ella Lappalainen haki drinkkioppia Euroopasta: "Valomerkki tuli sitten, kun asiakkaat halusivat poistua"

Jyväskylän Vanhan Hautausmaan työnjohtaja Liisa Kontunen on ollut töissä hautausmaalla 17-vuotiaasta – itselleen hän ei hautaa halua ollenkaan

Konnevedellä lapsuuskesiään viettänyt kokki Pipsa Hurmerinta laittaa uuden vaihteen silmään

66-vuotias ylilääkäri lenkkeilee työmatkansa Keski-Suomen keskussairaalalle joka päivä noukkien roskia – kilometrejä kertyy vuodessa toista tuhatta

Suomalaisessa aikuisviihteessä on paljon pielessä, sanoo alalla työskennellyt Mira Villman

"Minä odotin ja odotin 20 vuotta" – Isä jo ihmetteli, mikä alle parikymppistä tytärtä vaivaa, kun tämä vain kuunteli huoneessaan Veikko Ahvenaisen levyjä

KSML.fi:n uutiskirje

Tilaa KSML.fi:n uutiskirje. Saat joka iltapäivä viisi juttua, jotka ainakin kannattaa lukea. Tilaus on maksuton.