MTV petti suositun tosi-tv:n suomalaisfanit: "Ei mahtunut kevään ohjelmakarttaan"

Maailmalla suosittua tosi-tv:tä, American Idol -laulukilpailua, ei nähdä tuoreeltaan tänä keväänä MTV:n kanavilla. Viime vuonna ohjelma lähettiin Suomessa vain pienellä viiveellä siitä, kun jaksot oli esitetty USA:ssa.

Subin kanavapäällikön Ville Toivosen mukaan American Idolin uudet jaksot esitetään myöhemmin tänä vuonna.

– Suunniteltu ajankohta on kesä tai syksy Subilla. Sen tarkemmin en osaa sanoa, sillä kyseisten ohjelmakausien suunnittelu on vielä työn alla, Toivonen kommentoi.

Toivosen mukaan American Idolin kohtalo johtuu "normaalista ohjelmakausien suunnittelusta". Sosiaalisessa mediassa suomalaisfanit ovat kummastelleet, kun tuttua sarjaa ei ole näkynyt ohjelmakartoissa.

– Ohjelman tuorein tuotantokausi sisältää 50 jaksoa ja sarja ei mahtunut Subin kevään ohjelmakarttaan. Haluamme tarjota sarjan kuitenkin mahdollisimman hyvässä esityspaikassa, Toivonen perustelee.

American Idolia esitettiin viime vuonna MTV-brändin Ava-kanavalla, jossa se sai keskimäärin 33 000 katsojaa. Toivosen mukaan luku on keskivertoluku suhteutettuna kanavan kokoon ja esityspaikkaan. Avausjaksolla katsojia oli 65 000.

USA:ssa American Idolin 14. tuotantokausi on jo alkanut. Tuomareina nähdään samat kuin viime vuonna eli Jennifer Lopéz, Keith Urban sekä Harry Connick Jr.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.